ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το σχέδιο μεταφοράς της βασίλισσας... που δεν θέλει αναπηρικό αμαξίδιο

Οι προσπάθειες που γίνονται προκειμένου η βασίλισσα να βρεθεί στο μνημόσυνο του συζύγου της

must.com.cy

Της Δέσποινας Άσπρου

Στις 29 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από την απώλεια του πρίγκιπα Φίλιππου και όπως είναι φυσικό, η βασίλισσα θέλει να δώσει "το παρών" της.

Το πρόβλημα ωστόσο είναι η υγεία της, αφού δεν είναι και στα καλύτερά της. Μάλιστα, η μονάρχης αντιμετωπίζει προβλήματα κίνησης οπότε θα δυσκολευτεί αρκετά να περπατήσει κατά το μνημόσυνο, γεγονός που κάνει τα πράγματα ακόμη πιο περίπλοκα.

Αν και σίγουρα η ευκολότερη λύση θα ήταν να εμφανιστεί με αναπηρικό αμαξίδιο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να βρίσκεται στις επιλογές της.

Οπότε, αυτή την στιγμή το παλάτι προσπαθεί να φτιάξει ένα σχέδιο για την μεταφορά της βασίλισσας στο Westminster Abbey, όπου και θα πραγματοποιηθεί η τελετή.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, το παλάτι έχει ετοιμάζει ένα στρατιωτικής μορφής πλάνο, το οποίο περιλαμβάνει χρήση ελικοπτέρου προκειμένου η Ελισάβετ να πετάξει από το Windsor στο Παλάτι και από εκεί, να μεταφερθεί με αυτοκίνητο μέχρι το Westminster Abbey, ενώ λέγεται ακόμη πως δεν αποκλείεται να χρησιμοποιειθεί ειδική φυσούνα ώστε να διασφαλιστεί το ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία λήψη με την ίδια σε αναπηρικό αμαξίδιο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση