ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Tom Ellis: Έγινε πατέρας για τέταρτη φορά

Η τρυφερή φωτογραφία που μοιράστηκε με τους ακόλουθους του.

must.com.cy

Ο ηθοποιός Tom Ellis και η σύζυγός του Meaghan Oppenheimer ανακοίνωσαν με χαρά τη γέννηση της κόρης τους, Dolly Ellis-Oppenheimer. Σε μια ανάρτηση στο Instagram, ο Tom Ellis εκφράζει τη χαρά του για την άφιξη της μικρής Dolly και αναφέρει με χιούμορ, «Μέσα σε πέντε ώρες, έβαλε μόνη της τέλος στην απεργία της SAG».

Επίσης, εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς την παρένθετη μητέρα που βοήθησε στη γέννηση της μικρής Dolly. Είναι μια όμορφη ανακοίνωση για το ζευγάρι και τη νέα προσθήκη στην οικογένειά τους.

Photo By @moppyoppenheimer On Instagram

 

Η Meaghan Oppenheimer,  σεναριογράφος, κοινοποίησε το ίδιο μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό, ανακοινώνοντας τη γέννηση της κόρης της. Συνόδευσε το μήνυμα με μια τρυφερή φωτογραφία του Tom Ellis να κρατά τη νεογέννητη κόρη του στην αγκαλιά του. Είναι μια στιγμή χαράς για το ζευγάρι, και η φωτογραφία αποπνέει την αγάπη και τη χαρά που νιώθουν για τη νέα προσθήκη στην οικογένειά τους.

Photo By @officialtomellis On Instagram

 

Η νεογέννητη κορούλα είναι το τέταρτο παιδί για τον Tom Ellis, αλλά το πρώτο για την Meaghan Oppenheimer. Ο βρετανός ηθοποιός έχει ήδη τρεις κόρες από προηγούμενες σχέσεις: τη 18χρονη Nora από προηγούμενο γάμο και τις 15χρονες Florence και Marnie από τον προηγούμενο γάμο με την ηθοποιό Tamzin Outhwaite.

Ο Tom Ellis και η Meaghan Oppenheimer συναντήθηκαν έναν χρόνο μετά τον χωρισμό του Ellis, και ο αρραβώνας τους πραγματοποιήθηκε το 2017. Η τελετή γάμου πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2019, με πολλά μέλη του cast του Lucifer να παρευρίσκονται στην τελετή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση