ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Tom Hanks: Το τρέμουλο στο χέρι του και η υγεία του

Το τρέμουλο στο δεξί χέρι του ηθοποιού «ξεσήκωσε» ερωτήματα

must.com.cy

O αγαπητός ηθοποιός Tom Hanks είναι ένας από τους καλύτερους της γενιάς του και ο κόσμος το γνωρίζει και του το αναγνωρίζει. Γι' αυτό και η τελευταία του εμφάνιση έχει «ξεσηκώσει» μια σειρά από ερωτήματα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του τελευταία.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ο ηθοποιός παρευρέθηκε σε εκδήλωση για τη νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί με τίτλο «Baz Lhhrmann», σχετικά με τη ζωή του βασιλιά της Rock and Roll και στην οποία ταινία θα παίξει τον ρόλο του μάνατζέρ του. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση χρειάστηκε να ανέβει πάνω στη σκηνή για να εξηγήσει στο κοινό τα στοιχεία του χαρακτήρα τον οποίο υποδύεται.

Σε βίντεο που τράβηξαν όσο βρισκόταν πάνω στη σκηνή και μιλούσε στο κοινό, φαίνεται να τρέμει το δεξί του χέρι ανεξέλεγκτα με αποτέλεσμα να χρησιμοποιήσει το αριστερό του χέρι για να κρατήσει το μικρόφωνο με το οποίο απευθυνόταν στον κόσμο.

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε προκάλεσε διάφορα ερωτήματα για την υγεία του από τον κόσμο αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα ούτε από τον ίδιο αλλά ούτε και από τους συνεργάτες του.

Δείτε το εν λόγω βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση