ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Trace Cyrus: «Θα ήμουν πολύ πιο επιτυχημένος αν δεν ήμουν μέλος μιας διάσημης οικογένειας»

O αδερφός της Miley Cyrus μίλησε για το πώς η ύπαρξη μιας «διάσημης οικογένειας» επηρέασε την καριέρα του.

must.com.cy

Ριάνα Στυλιανού

 

Ο αδερφός της Miley Cyrus, Trace Cyrus, σχολίασε την οικογένειά του. Ο 34χρονος μουσικός φέρεται να ήταν ειλικρινής σε ένα Q&A σε Instagram Stories, όπου μίλησε για το πώς η ύπαρξη μιας «διάσημης οικογένειας» επηρέασε την καριέρα του.

Ενώ ο Τρέις είπε ότι αγαπά την οικογένειά του «τόσο πολύ», πιστεύει ότι η καριέρα του μπορεί να ήταν πιο μεγάλη αν δεν ήταν μέλος της συγκεκριμένης οικογένειας.

«Αγαπώ την οικογένειά μου τόσο πολύ, αλλά νομίζω ότι θα ήμουν πολύ πιο επιτυχημένος αν δεν ήμουν μέλος μιας διάσημης οικογένειας. Οι άνθρωποι θέλουν αμέσως να με κρίνουν και να δυσφημήσουν όλη τη σκληρή δουλειά μου εξαιτίας των συγγενών μου. Αλλά αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια. Έκανα μια δισκογραφική συμφωνία χωρίς κανείς από τη δισκογραφική μου να γνωρίζει με ποιον είχα σχέση μέχρι που υπογράψαμε», έγραψε, αναφερόμενος στο πρώην συγκρότημα του Metro Station.

Σύμφωνα με το Entertainment Tonight και το ΑΠΕ ΜΠΕ, ο Τrace -ο οποίος έβγαινε στο παρελθόν με την Brenda Song και την Demi Lovato - αναφέρθηκε και στη σημασία της προστασίας των σχέσεων του.

«Μετά από τη δημοσιότητα που πήραν οι σχέσεις μου στο παρελθόν, αποφάσισα ότι οποιαδήποτε από τις τρέχουσες ή μελλοντικές μου σχέσεις θα είναι πολύ πιο ιδιωτικές», εξήγησε ο μουσικός. «Έτσι, ακόμα κι αν είχα κοπέλα, δεν θα σας το έλεγα. Συγγνώμη».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Showbiz  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση