ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Vassos Eliades: Στο πάρτι για τα εγκαίνια της νέας μπουτίκ Zenith Watches

Δείτε ποιοι έδωσαν το παρών τους

must.com.cy

Μαρία Καραμάνου

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου η εταιρεία Vassos Eliades Ltd. διοργάνωσε τα επίσημα εγκαίνια της νέας μπουτίκ ''Zenith Watches'' στο  ξενοδοχείο City Of Dreams  Mediterranean στη Λεμεσό. Το πάρτι για τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκε στο Aqua Bar του ξενοδοχείου, όπου οι καλεσμένοι απόλαθσαν άφθονη σαμπάνια cocktails και πλούσιο μπουφέ. Την διασκέδαση της βραδιάς ανέλαβε σε μία guest εμφάνιση ο Dj Carl Cox, ο οποίος είναι λάτρης των ρολογιών Zenith. Ο Carl Cox είναι DJ house και techno μουσικής, καθώς και παραγωγός δίσκων.

Το Zenith Watches υπάρχει για να εμπνέει άτομα να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και να τα πραγματοποιήσουν – ενάντια σε όλες τις πιθανότητες. Από την ίδρυσή της το 1865, η Zenith Watches έγινε η πρώτη κατασκευάστρια ρολογιών με τη σύγχρονη έννοια του όρου και τα ρολόγια της συνόδευαν εξαιρετικές φιγούρες που ονειρεύονταν πολύ και έκαναν μεγάλα όνειρα και προσπαθούσαν να πετύχουν το αδύνατο – από την ιστορική πτήση του Louis Blériot μέσω της Μάγχης στο Felix μέχρι το ρεκόρ του Baumgartner στο στρατοσφαιρικό άλμα ελεύθερης πτώσης. 

Αξίζει να αναφέρουμε ΄ότι ο Jawaharlal Nehru χάρισε ένα ρολόι Zenith Watches στον φίλο του Mahatma Gandhi. Αυτό το ασημένιο ρολόι τσέπης έγινε ο μόνιμος σύντροφος του Gandhi και τον ακολουθούσε στα ταξίδια του. Ανάμεσα στους καλεσμένους παρευρέθηκαν πολλά άτομα της κυπριακής showbiz. 

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα εδώ:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Showbiz  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση