ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Vin Diesel: Συγκινεί σε νέα ανάρτησή του για τον Paul Walker

Η φωτογραφία τους από τα γυρίσματα των ταινιών Fast & Furious

must.com.cy

Πάνε 7 χρόνια από τον τραγικό θάνατο του αγαπημένου – όλων όσων αρέσκονται κυρίως στις ταινίες δράσης, ηθοποιού Paul Walker, 30 Νοεμβρίου 2013 και ο καλύτερός του φίλος και επίσης ηθοποιός Vin Diesel δεν τον ξεχνά ποτέ.

Είναι συχνό φαινόμενο τουλάχιστον για τους ακόλουθούς του στο Instagram, ο ίδιος να αναρτά διαφόρων ειδών φωτογραφίες, είτε από τα γυρίσματα των ταινιών τους «Fast and Furious» είτε από άλλες προσωπικές τους στιγμές, κάθε φορά που θέλει να αφυπνίσει το κοινό του.

Έτσι έπραξε και χθες (07/06/21) με μια ανάρτησή του, υπενθυμίζοντας στο κοινό την πρεμιέρα του ‘Fast 9’, της νέας ταινίας δράσεις που πρωταγωνιστεί, εμπνευσμένη από όλες τις υπόλοιπες (8).

Την φωτογραφία, όπως ανέφερε ο ίδιος στην λεζάντα, του την έστειλε η κόρη του Paul, κάτι που τον έκανε αναπόφευκτα να νοσταλγήσει τις στιγμές τους, «Είναι φυσικό, κάποιος να γεμίζει με συναισθήματα, σκοπούς και τελικά μεγάλη ευγνωμοσύνη. Η αιώνια αδελφότητα είναι μεγάλη ευλογία. Ελπίζω να σε κάνω περήφανο. Σ’ αγαπώ για πάντα» έγραψε μεταξύ άλλων.

Δείτε την ανάρτηση πιο κάτω:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση