ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

William - Kate Middleton: Με ποιους Κύπριους έβγαλαν φωτογραφία;

Δείτε την φωτογραφία

must.com.cy

Η εντυπωσιακή παρουσία της κυπριακής ομάδας Γυμναστικής της αποστολής της Κυπριακής Επιτροπής Κοινοπολιτειακών Αγώνων στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες «Μπέρμιγχαμ 2022», αποτελεί μέχρι στιγμής το σημείο αναφοράς των ξένων, δημοσιογράφων, θεατών, εθελοντών και διοργανωτών εδώ στο Μπέρμιγχαμ, ακόμη και του πριγκιπικού ζεύγους της Βρετανίας, Πρίγκιπα William και Δούκισσας του Κέιμπριτζ Κate Middleton.

Η συγκομιδή των έξι μεταλλίων από την κυπριακή ομάδα, ενός χρυσού με τον Ηλία Γεωργίου στο Μονόζυγο, ενός αργυρού με τον Σωκράτη Πηλακούρη στους Κρίκους, τριών χάλκινων από τον Μάριο Γεωργίου σε Μονόζυγο, Δίζυγο και Σύνθετο Ατομικό και ενός ακόμη χάλκινου από την ομάδα του Σύνθετου Ομαδικού, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το ΚΥΠΕ, ανάγκασε πολλούς να μιλάνε για την ομάδα αυτή, αλλά και για την Κύπρο γενικότερα.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ενδιαφέρον που επέδειξε για την εντυπωσιακή πορεία της ομάδα της Γυμναστικής, ο Πρίγκιπας William και η Πριγκίπισσα εξ αγχιστείας Kate Middleton, οι οποίοι βρέθηκαν στην Αρένα του Μπέρμιγχαμ την Τρίτη, τη μέρα δηλαδή που τρις η κυπριακή σημαία ανέβηκε σε δύο ιστούς απονομής, δύο για το χρυσό και το χάλκινο στο Μονόζυγο, και άλλη μια για το χάλκινο στο Δίζυγο.

Το πριγκιπικό ζεύγος, στην παρουσία του Προέδρου της ΚΟΕ/ΚΕΚΑ Γιώργου Χρυσοστόμου, ο οποίος είχε κάνει και την απονομή στους νικητές του Μονόζυγου, ζήτησε να επισκεφθεί και να συνομιλήσει για λίγο με τα μέλη της Ομάδας, Μάριο Γεωργίου και Ηλία Γεωργίου, αμέσως μετά την τελετή απονομής.

Επίσης, διάχυτος είναι ο ενθουσιασμός των ξένων δημοσιογράφων για την κυπριακή ομάδα, τη δικαίως αποκαλούμενη και Dream Team Cyprus. Έχοντας την τύχη, ως μέλος της αποστολής να φέρω την μπλούζα με τα χρώματα της κυπριακής αποστολής και την αναγραφή #teamcyprus, πολλοί ξένοι δημοσιογράφοι μας συνεχάρησαν για την σπουδαία παρουσία των αθλητών στον αγωνιστικό χώρο, ζητώντας μας παράλληλα περισσότερες πληροφορίες για την ομάδα αλλά και για την Κύπρο.

Η Αρένα του Μπέρμιγχαμ, όπου διεξάγεται το αγώνισμα της Ενόργανης και της Ρυθμικής Γυμναστικής βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και λόγω της θέσης αυτής έχει προσελκύσει πάρα πολλούς ντόπιους αλλά και ξένους που έχουν κατακλείσει όλες αυτές τις μέρες το Γυμναστήριο και τον περιβάλλοντα του χώρο.

Περπατώντας στην περιοχή, το κλίμα ενθουσιασμού για την κυπριακή ομάδα ήταν διάχυτο από τον κόσμο, κάνοντας όλα τα μέλη της αποστολής της Κυπριακής Επιτροπής Κοινοπολιτειακών Αγώνων να αισθάνονται ιδιαίτερη περηφάνια.

“Go go Cyprus”, “well done Cyprus”, “you have a great team Cyprus”, “Cyprus rocks”, είναι μερικές από τις εκφράσεις που ακούσαμε στην Αρένα, στους δρόμους, του Μπέρμιγχαμ, στο ξενοδοχείο, κάνοντας μας να συνειδητοποιήσουμε ότι όντως ο αθλητισμός είναι ένας από τους καλύτερους πρεσβευτές της χώρας μας στο εξωτερικό.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η φωτογραφία στην οποία το βασιλικό ζεύγος ποζάρει με τους Κύπριους αθλητές, έχει ήδη γίνει viral στο νησί μας και όχι μόνο, ενώ η μικρή Charlotte κάθε άλλο παρά απαρατήρητη πέρασε.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση