ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Χαϊκάλης μετά τον σάλο για την παράσταση στην Κύπρο: Aποχωρώ από το θέατρο

Ο ηθοποιός θέλησε να γυρίσει σελίδα μετά τις καταγγελίες (βίντεο)

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Λίγους μήνες μετά την εμπλοκή του ονόματός του στις καταγγελίες για το #Metoo, ο Παύλος Χαϊκάλης επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι, για να πρωταγωνιστήσει στην επιθεώρηση, «ΝίκοΤΙΤΑΝΙΚΟΣ», στην Κύπρο, μαζί με γνωστούς ηθοποιούς, όπως η Ελένη Φιλίνη, Κωστάκης Κωνσταντίνου, Ανδρέας Αργυρίδης, Γιάννης Φλωρινιώτης κα.

Η είδηση σχολιάστηκε έντονα με τον Κύπριο ηθοποιό Κωστάκη Κωνσταντίνου να παίρνει θέση λέγοντας: «Δεν θα αποκλείσουμε κανένα συνάδελφο, ο οποίος δεν έχει καταδικαστεί. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να πατήσουν στα πόδια τους».

Μάλιστα ο παραγωγός της παράστασης, ανέφερε στην εκπομπή «Το πρωινό», πως μέχρι στιγμής πουλήθηκαν 13 χιλιάδες εισιτήρια, με τον κόσμο να περιμένει με αγωνία την έναρξη των παραστάσεων.

Μετά την αποκάλυψη της θεατρικής του επιστροφής και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η είδηση αυτή ο Παύλος Χαϊκάλης σε επικοινωνία που είχε με την δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου και την εκπομπή «Super Κατερίνα», εξέφρασε την πρόθεσή του να αποσυρθεί από την υποκριτική. Σύμφωνα μάλιστα με τη δημοσιογράφο, ο ηθοποιός θα εξασφαλίσει μέσω της συγκεκριμένης παράστασης τα έξοδα για τη μετακόμιση που θα κάνει στο χωριό του.

«Είχα την εσωτερική ανάγκη να δουλέψω. Είναι όμως, η τελευταία μου δουλειά στο θέατρο και αποχωρώ. Αυτό για να μην έχει πρόβλημα κανένας συνάδελφός μου. Θέλω να είναι όλοι ευχαριστημένοι», δήλωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Showbiz  |  Θέατρο  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση