ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Χάρι Στάιλς: Στη φυλακή γυναίκα που του έστειλε 8.000 κάρτες

Της απαγορεύτηκε ακόμα και να παρακολουθεί διά ζώσης τις συναυλίες του καλλιτέχνη

Kathimerini.gr

Μια γυναίκα που παρακολουθούσε και παρενοχλούσε τον τραγουδιστή Χάρι Στάιλς, στέλνοντάς του 8.000 κάρτες μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης και της απαγορεύτηκε ακόμα και να παρακολουθεί διά ζώσης τις συναυλίες του καλλιτέχνη.

Η Μίρα Καρβάλιο, με καταγωγή από τη Βραζιλία, καταδικάστηκε σε φυλάκιση διάρκειας 14 εβδομάδων αφού ομολόγησε την ενοχή της, αναφορικά με τις κατηγορίες για «παρενόχληση που συνεπάγεται σοβαρή ανησυχία ή αγωνία», όπως δήλωσε δικαστικός αξιωματούχος.

Στην Καρβάλιο επιβλήθηκε επίσης 10ετές περιοριστικό μέτρο και συγκεκριμένα της απαγορεύθηκε να παρευρεθεί σε οποιαδήποτε εκδήλωση συμμετέχει ο Στάιλς. Η γυναίκα διατάχθηκε επίσης να μην επικοινωνήσει με τον τραγουδιστή ούτε άμεσα, αλλά ούτε και έμμεσα.

Ακόμα της ζητήθηκε να μην εισέρχεται σε συγκεκριμένη περιοχή του βορειοδυτικού Λονδίνου και διατάχθηκε να πληρώσει 134 λίρες.

Η Καρβάλιο έστελνε στον 30χρονο τραγουδιστή χειρόγραφες επιστολές όσο βρισκόταν στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ αγόρασε και άλλες κάρτες μέσω διαδικτύου που ταχυδρομήθηκαν στο σπίτι του.

Από τις 8.000 κάρτες που εστάλησαν συνολικά, κάποιες ήταν γαμήλιες, και δύο είχαν παραδοθεί προσωπικά από την Καρβάλιο στη διεύθυνση του Στάιλς, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

Η οικογένεια της γυναίκας δεν γνώριζε ότι είχε ταξιδέψει στη Βρετανία.

Με πληροφορίες από Guardian

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Showbiz  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση