ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Χαρμόσυνα νέα για τον Johnny Depp μετά από πολύ καιρό

Το πρώτο καλό νέο για την καριέρα του ύστερα από τον δημόσιο διασυρμό

must.com.cy

Όλη αυτή η δικαστική διαμάχη κι ο δημόσιος διασυρμός, γύρω από το όνομα του Johnny Depp, όσον αφορά τα προβλήματα με την Amber Heard, όπως είναι φυσικό θεωρήθηκαν τεράστιος παράγοντας, ο οποίος τον οδήγησε στο να κλονιστεί η καριέρα του και να μπει ένα τεράστιο stop στην συνεχόμενη έως τότε επιτυχία του, ως ηθοποιός.

Ο ίδιος έχασε σημαντικές δουλειές του Hollywood, όπως τον ρόλο του Captain Jack Sparrow στη σειρά ταινιών "Οι Πειρατές της Καραϊβικής" αλλά και τον κακό Gellert Grindelwald στη σειρά ταινιών "Fantastic Beasts".

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σαν Σεμπαστιάν, που θα λάβει χώρα από τις 17 έως τις 25 Σεπτεμβρίου. θα τιμήσει τον ηθοποιό με το σημαντικότερο βραβείο του, "Donostia Award", καθώς η διοργάνωση θεωρεί τον Depp έναν από τους πιο ταλατούχους και πολύπλευρους νεότερους ηθοποιούς του κινηματογράφου.

Η ανακοίνωση για την απονομή του βραβείου πραγματοποιήθηκε χθες, μία διάκριση την οποία έχουν λάβει μέχρι τώρα οι Penelope Cruz, Ethan Hawke, Sigourney Weaver, Viggo Mortensen και Judi Dench.

Είναι το πρώτο καλό νέο που ίσως ακούει ο ηθοποιός ύστερα από τη δικαστική διαμάχη με την εφημέριδα Sun, η οποία τον είχε αποκαλέσει "wife beater", μία μάχη την οποία και έχασε, και φυσικά τον δημόσιο διασυρμό που υπέστη από την προσωπική του ιστορία με την πρώην σύζυγό του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση