ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Zendaya: Η απάντηση της για τις φήμες αρραβώνων με τον Tom Holland

Αφού η Zendaya μοιράστηκε μια φωτογραφία της να κουνάει ένα δαχτυλίδι, έπρεπε να ξεκαθαρίσει αν αυτή και ο Tom Holland είναι πραγματικά αρραβωνιασμένοι

must.com.cy

Μαρία Καραμάνου

Η Zendaya μπορεί να νιώθει την ευτυχία στη σχέση της με τον Tom Holland, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι έτοιμοι να βάλουν ένα δαχτυλίδι και να σφραγίσουν τη σχέση τους. Η ηθοποιός Dune έπρεπε πρόσφατα να ξεκαθαρίσει ότι αυτή και ο φίλος της δεν είναι αρραβωνιασμένοι αφού δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram Story της στην οποία εμφανιζόταν ένα δαχτυλίδι.

«Δεν μπορώ να δημοσιεύσω τίποτα, παιδιά», είπε σε ένα βίντεο που είχε διαγραφεί από τότε που κοινοποιήθηκε στο Story της στις 21 Σεπτεμβρίου. «Το δημοσίευσα για το καπέλο μου, όχι για το δαχτυλίδι στο δεξί μου χέρι, παιδιά, σοβαρά».

Εκείνη συνέχισε, γελώντας, «Νομίζεις ότι έτσι θα σας έδινα τα νέα; Τι νομίζεις;»

Στη συνέχεια, η 27χρονη αναδημοσίευσε την αρχική φωτογραφία, στην οποία εμφανιζόταν η ηθοποιός σε μια selfie σε μια αντανάκλαση αυτοκινήτου. Φοράει ένα καπέλο των Golden State Warriors και πράγματι, υπάρχει ένα μεγάλο δαχτυλίδι στο χέρι που κρατά το τηλέφωνό της. Έγραψε στη λεζάντα της ιστορίας, «Αφήστε με να βάλω ολόκληρο το σώμα πίσω για να χαλαρώσετε όλοι».

Από τότε που οι ηθοποιοί του Spider-Man ξεκίνησαν να βγαίνουν πριν από σχεδόν τρία χρόνια, κράτησαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και εκτός από το περιστασιακό αφιέρωμα γενεθλίων ή την εικόνα που έβαλαν στο Story τους, έμειναν σε μεγάλο βαθμό μακριά από τα social media.

Μια απόφαση για την οποία έχουν μιλήσει και οι δύο σταρ, έχοντας μοιραστεί την επιθυμία τους να κρατήσουν ιδιωτική τη σχέση και την προσωπική τους ζωή.

«Μέρη της ζωής μου, αποδέχομαι, θα είναι δημόσια», είπε η Zendaya στο Elle σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε τον Αύγουστο. «Δεν μπορώ να μην είμαι άνθρωπος και να ζω τη ζωή μου και να αγαπώ το άτομο που αγαπώ. Αλλά επίσης, έχω τον έλεγχο του τι επιλέγω να μοιραστώ.»

Συνέχισε, «Είναι να προστατεύεις τα προσωπικά σου και να αφήνεις τα πράγματα να είναι δικά σου, αλλά και να μην φοβάσαι να υπάρχεις. Δεν μπορείς να κρυφτείς. Ούτε αυτό είναι διασκεδαστικό. Το βλέπω τώρα περισσότερο από ποτέ».

Και από την πλευρά του, ο Tom έχει συμφωνήσει με τα συναισθήματα της Zendaya.

«Η σχέση μας είναι κάτι για το οποίο είμαστε απίστευτα προστατευτικοί και θέλουμε να την κρατήσουμε όσο πιο ιερή γίνεται», είπε η 27χρονη στο The Hollywood Reporter σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουνίου. «Δεν πιστεύουμε ότι το χρωστάμε σε οποιονδήποτε, είναι δικό μας θέμα και δεν έχει να κάνει με την καριέρα μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση