ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ριζότο με σπαράγγια

Kathimerini.com.cy Ένα σπέσιαλ ριζότο που θα φτιάχνετε ξανά και ξανά. Το μυστικό ενός καλού ριζότο είναι το σωστό ρύζι, που πρέπει να είναι ειδικό για ριζότο και τα φρέσκα, ποιοτικά υλικά.

Wraps με χαλλούμι, μαρούλι savoy και σάλτσα

Υπέροχο φαγητό παραλίας! Εύκολο στην εκτέλεση και σιγουρά πιο ενδιαφέρον από ένα απλό σάντουιτς. Σε τορτίγια ολικής αλείφουμε λίγο πέστο μαζί με μαγιονέζα. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το χαλλούμι μας, κομμένο σε κυβάκια, μαρούλι savoy ψιλοκομμένο, καθώς και πάλι λίγο πέστο και μαγιονέζα. Προσθέτουμε το μείγμα σε κάθε τορτιγια, τυλίγουμε και διατηρούμε παγωμένη μέχρι να σερβίρουμε! Απλό και τόσο yummy φαγητό!