ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κουκιά γιαχνί µε µάραθο

Συνταγή της Αθηνάς Λοϊζίδου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μια πανεύκολη συνταγή! Με λίγα, αγνά υλικά θα δημιουργήσετε ένα νηστίσιμο πιάτο γεμάτο αρώματα, φτιαγμένο στο ηλεκτρικό τηγάνι BAD GIRL της SALADMASTER. Θέλετε να δείτε από κοντά τα προτερήματα υγείας που παρέχουν τα σκεύη SALADMASTER; Στείλτε μήνυμα στο Instagram μου και θα σας πούμε πως!

Χρόνος ετοιμασίας, 30’

Χρόνος μαγειρέματος, 35’

Μερίδες, 5

Θερμίδες ανά μερίδα, 280 Kcal

ΥΛΙΚΑ

60 γρ. ελαιόλαδο

2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες

2 βολβούς μάραθο, καθαρισμένους και ψιλοκομμένους

1/2 κιλό φρέσκα κουκιά

400 γρ. ντομάτα στον τρίφτη

250 γρ. νερό

Αλάτι & πιπέρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Προθερμαίνουμε το ηλεκτρικό τηγάνι στους 230°C. Προσθέτουμε το λάδι στο τηγάνι και το ζεσταίνουμε. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια και το μάραθο για 3-4 λεπτά. Προσθέτουμε τα κουκιά, τις ντομάτες, το νερό, το αλάτι και το πιπέρι. Κλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε για 4 λεπτά. Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στους 110°C, και με κλειστό καπάκι προγραμματίζουμε το ηλεκτρικό τηγάνι μας για 40 λεπτά. Όταν περάσει ο χρόνος το φαγητό μας είναι έτοιμο. Απολαμβάνουμε με φρέσκο, ζεστό ψωμί.

Βρείτε περισσότερες συνταγές στο athenarecipes.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Γαστρονομία: Τελευταία Ενημέρωση