ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 
ΤΑΞΙΔΙΑ

Οι καλύτεροι προορισμοί για ομαδικές διακοπές

must.com.cy Το να ταξιδεύετε μόνοι σας ή με έναν σύντροφο μπορεί να είναι μια εμπλουτιστική εμπειρία, αλλά υπάρχει επίσης κάτι το ιδιαίτερο στο να φέρετε μαζί όλη την οικογένεια ή την παρέα με τους πιο στενούς σας φίλους για ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο. Τα ομαδικά ταξίδια δεν είναι καθόλου εύκολα όσο αφορά τον συντονισμό και την οργάνωση, και ίσως η πιο δύσκολη απόφαση από όλες είναι να αποφασίσετε πού θα πάτε. Γι’ αυτό και εμείς σας βοηθούμε να κάνετε την επιλογή σας δείχνοντάς σας πέντε από τους καλύτερους προορισμούς για group travel.

Αυτές είναι οι πιο καθαρές παραλίες στον κόσμο

Με το καλοκαίρι να πλησιάζει, είναι εύκολο να ανυπομονείς για στιγμές χαλάρωσης σε μια από τις καλύτερες παραλίες του κόσμου. Φανταστείτε το: ο ήχος των κυμάτων που χτυπούν απαλά την ακτή, ο ήλιος να χαϊδεύει το δέρμα σας καθώς βυθίζετε τα δάχτυλα των ποδιών σας στην άμμο και απολαμβάνετε ένα δροσιστικό κοκτέιλ. Αυτό το καλοκαίρι, αφήστε την περιπλάνησή σας να σας οδηγήσει σε μερικές από τις πιο καθαρές παραλίες του κόσμου, αναγνωρισμένες με τη διάσημη Γαλάζια Σημαία.
Ένα από τα πιο γνωστότερα και σίγουρα ομορφότερα και πιο γραφικά χωριά της Κύπρου
must.com.cy
 |  ΤΑΞΙΔΙΑ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Από την Τανζανία, τις Μαλδίβες και τα Κανάρια Νησιά, στη Σρι Λάνκα, την Καραϊβική, το Μεξικό και την Κόστα Ρίκα. Επτά ταξίδια ...
Kathimerini.gr
 |  ΤΑΞΙΔΙΑ