ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Θα είναι η Margot Robbie η νέα Jack Sparrow;

Σε συζητήσεις για να αναλάβει τον ρόλο του Johnny Depp βρίσκεται η Αυστραλιανή ηθοποιός

must.com.cy

Του Γιώργου Γκαρακλίδη

Ο πιο διάσημος πειρατής της μικρής και της μεγάλης οθόνης είναι αδιαμφισβήτητα ο Jack Sparrow από τους «Πειρατές της Καραϊβικής» και τον ενσάρκωσε με μέγιστη επιτυχία ο Johnny Depp. Ο εκλεκτός ηθοποιός που έγραψε ιστορία με τις ερμηνείες του βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε έντονη δικαστική διαμάχη με την πρώην γυναίκα του, Amber Heard οπότε η επανεμφάνισή του στον ίδιο ρόλο που τον καθιέρωσε δεν είναι εφικτή τουλάχιστον στην παρούσα φάση.

Γι' αυτό ακριβώς ο παραγωγός του franchise, Jerry Bruckheimer δήλωσε πως η Αυστραλιανή ηθοποιός πιθανόν να αντικαταστήσει τον Johnny Depp στον συγκεκριμένο ρόλο και να γίνει η νέα Jack Sparrow. Μάλιστα ξεκαθάρισε σε ερώτηση από τη «The Sunday Times» πως ο Johnny Depp δεν πρόκειται να γυρίσει για την ταινία κι ότι κάτι τέτοιο μόνο στο μέλλον θα αποφασιστεί.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jack Sparrow Daily (@jacksparrowdaily)

Παράλληλα, ο παραγωγός είπε στον Τύπο πως όντως γίνονται συζητήσεις με την Margot Robbie για να αναλάβει τον ρόλο.

«Προς το παρόν αναπτύσσουμε δύο σενάρια. Στο ένα θα είναι με την Margot Robbie και στο άλλο θα είναι χωρίς εκείνη», δήλωσε επίσημα.

Η επιτυχία του Johnny Depp με τους πειρατές της Καραϊβικής ήταν τεράστια ενώ η συνήγορός του, Jessica Meyer είχε αναφέρει πως ο ηθοποιός επιθυμούσε να επιστρέψει για την έκτη ταινία του sequel ο οποίος είχε πει πως τέτοιου είδους χαρακτήρες όπως του Jack Sparrow αξίζουν να έχουν έναν τίμιο αποχαιρετισμό.

Αργότερα όμως δήλωσε πως δεν έχει πρόθεση να επιστρέψει κάτι που και έγινε καθώς η παραγωγή έχει αρχίσει συζητήσεις με άλλους ηθοποιούς εξού και η Margot Robbie που υπάρχει πιθανότητα να ηγηθεί του ρόλου.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by margot robbie (@bymargotrobbie)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση