ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το νέο teaser της 4ης σεζόν του «Stranger Things» είναι γεγονός

Το δεύτερο teaser των νέων επεισοδίων

mustonline

must.com.cy

ΤΟΥ ΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και στην περίπτωση του ''Stranger Things'' αυτό είναι πλέον δεδομένο. Η τρίτη σεζόν μάς άφησε με τον θάνατο του Jim Hopper, την οικογένεια Byers να φεύγει από την πόλη και το κτήριο των Ρώσων να έχει καταστραφεί, προς το παρόν.

Το νέο teaser, το πρώτο της τέταρτης σεζόν, δείχνει πως τα πράγματα δεν εξελίσσονται πολύ καλά. Κατ' αρχάς η Eleven φαίνεται πως είναι φυλακισμένη σε έναν χώρο που μοιάζει με αυτόν στον οποίο μεγάλωσε.

Αυτό το teaser, που διαρκεί κάτι παραπάνω από 1 λεπτό, είναι το δεύτερο που κυκλοφορεί. Το πρώτο είχε έρθει τον Φεβρουάριο του 2020 όταν μας αποκάλυψαν πως ο Hopper είναι ζωντανός, με ξυρισμένο κεφάλι και εργάζεται για τους Ρώσους. Tον περασμένο Νοέμβριο είχε γίνει γνωστό πως οκτώ νέοι ηθοποιοί εντάσσονται στο καστ, με τις περιγραφές των νέων χαρακτήρων να ''προδίδουν'' πως ένα μέρος των νέων επεισοδίων θα λαμβάνει χώρα στη Ρωσία.

Παρ' όλα αυτά, όσο κι αν μας ενθουσιάζει η ιδέα της νέας σεζόν, το ''Stranger Things'' δεν αναμένεται να επιστρέψει πριν το 2022, γι' αυτό θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα.

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση