ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το νέο τρέιλερ αυτής της ταινίας μάς έκανε να την περιμένουμε πώς και πώς

O Leonardo DiCaprio και η Jennifer Lawrence προσπαθούν να σώσουν τον κόσμο

must.com.cy

ΤΟΥ ΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Το Netflix έχει κυκλοφορήσει ταινίες και ταινίες μέσα στο 2021 αλλά σ' αυτή την ταινία φαίνεται πως τα έδωσε όλα, τουλάχιστον όσον αφορά στο καστ. Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Rob Morgan, Jonah Hill, Mark Rylance, Cate Blanchett, Tyler Perry, Timothée Chalamet, Ron Perlman, Ariana Grande και Kid Cudi, ανάμεσα σε άλλους, πρωταγωνιστούν στο ''Don't Look Up'' που έρχεται στις 24 Δεκεμβρίου.

Βασικοί πρωταγωνιστές είναι ο DiCaprio και η Lawrence, που υποδύονται δύο αστρονόμους που προσπαθούν διακαώς να προειδοποιήσουν τον κόσμο πως ένας κομήτης κατευθύνεται απειλητικά προς την Γη. Η Streep θα είναι η πρόεδρος της Αμερικής ενώ έχουμε ακούσει και τα ονόματα των Matthew Perry και Chris Evans σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους.

Αξίζει να σημειωθεί πως το καστ περιλαμβάνει πέντε βραβευμένους με Oscar (DiCaprio, Lawrence, Blanchett, Streep και Rylance), δύο υποψήφιους για Oscar (Chalamet και Hill) και έναν παραλήπτη του Jean Hersholt Humanitarian Oscar (Perry), όπως επίσης και δύο βραβευμένους με Grammy (Grande και Cudi).

Το επίσημο τρέιλερ κυκλοφόρησε και το μόνο σίγουρο είναι πως περιμένουμε πώς και πώς την πρεμιέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση

Όλα τα έσοδα από τις εισπράξεις θα διατεθούν σε οικογένειες που χρειάζονται οικονομική στήριξη
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΞΟΔΟΣ