ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τρεις τρόποι για να μην καείτε από τον ήλιο αυτό το τριήμερο

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

must.com.cy

Μαρία Σάββα

Ο ήλιος μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη, αλλά είναι σημαντικό να προστατεύεστε από την υπερβολική έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία για να αποφύγετε την εγκαύματα από τον ήλιο και τυχόν μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην υγεία.

Δείτε πιο κάτω τρεις τρόπους για να προστατευθείτε από τον ήλιο:

  1. Χρησιμοποιήστε αντηλιακό και εφαρμόστε τον κατάλληλα: Χρησιμοποιήστε ευρέως φάσματος αντηλιακό, που προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες UVA και UVB. Εφαρμόστε τον αντηλιακό προσεκτικά σε όλες τις απροστάτευτες περιοχές του σώματος 15-30 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο και επαναλάβετε κάθε δύο ώρες ή μετά το κολύμπι ή τον ιδρώτα.
  2. Φορέστε προστατευτικά ρούχα: Φορέστε μακρυμάνικα πουκάμισα, παντελόνια και καπέλα με ευρεία πέλματα. Επιλέξτε ρούχα με ύφασμα που προσφέρει υψηλή προστασία από τον ήλιο (UPF) και παρέχει σκίαση στο δέρμα σας.
  3. Αποφεύγετε την έκθεση στον ήλιο κατά τις αιχμηρές ώρες: Ο ήλιος είναι πιο έντονος και βλαβερός για το δέρμα σας κατά τις αιχμηρές ώρες της ημέρας, κυρίως μεταξύ των 10 π.μ. και 4 μ.μ. Προσπαθήστε να παραμείνετε σε σκιερές περιοχές κατά τη διάρκεια αυτών των ωρών.
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση