ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ξέρουμε πότε θα δούμε το «White Noise» στο Netflix

Η κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου του Ντον Ντελίλο από τον Νόα Μπάουμπαχ απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας στην πλατφόρμα streaming

Kathimerini.gr

Σε τελική ευθεία για την κυκλοφορία της επερχόμενης ταινίας του βρίσκεται ο Νόα Μπάουμπαχ κι αυτή δεν θα είναι άλλη από την μεταφορά του κλασικού βιβλίου του Ντον Ντελίλο, «White Noise» («Λευκός Θόρυβος»).

Πριν λίγες ημέρες, άλλωστε, κυκλοφόρησε ένα teaser από την νέα ταινία του σκηνοθέτη του «Marriage Story», στο καστ της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων τον Άνταμ Ντράιβερ, την Γκρέτα Γκέργουικ, τον Ντον Τσιντλ αλλά και τον André 3000.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά λίγο αργότερα, μάθαμε πως στο soundtrack της ταινίας θα ακούσουμε τους LCD Soundsystem με το κομμάτι «New Body Rhumba», που θα είναι και το πρώτο τους δείγμα νέας δουλειάς από το 2017 και τον δίσκο «American Dream».

Με το κουβάρι των πληροφοριών γύρω από την ταινία να συνεχίζει να ξετυλίγεται, μάθαμε τώρα, πότε το «White Noise» θα βγει «στον αέρα» του Netflix: στις 30 Δεκεμβρίου.

Πριν από αυτό όμως, η ταινία θα έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας στις, 31/8, ενώ, θα βγει και στις αίθουσες στις 25 Νοεμβρίου.

Μέχρι τότε, βλέπουμε ξανά το teaser της ταινίας:

Με πληροφορίες από το Pitchfork.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση