ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Λουχάνσκ: Εννέα νεκρούς από ουκρανικούς βομβαρδισμούς αναφέρουν οι Ρώσοι

Φέρεται να επλήγη ο οικισμός του Αλτσέφσκ - Μέτρα απομάκρυνσης αμάχων στο Ντονέτσκ

Εννέα νεκρούς αναφέρουν οι κατοχικές αρχές στο Λουχάνσκ από ουκρανικούς βομβαρδισμούς το πρωί της Δευτέρας, κατά το ρωσικό πρακτορείο TASS.

Η επίθεση φέρεται να είχε στόχο την κωμόπολη Αλτσέφσκ, στην κατεχόμενη περιφέρεια του Λουχάνσκ, και στον τελευταίο απολογισμό από τον Αντρέι Μαρότσκο, αξιωματικός της λεγόμενης Λαϊκής Πολιτοφυλακής στο Λουχάνσκ.

«Ο αριθμός των θυμάτων αμάχων ως αποτέλεσμα του βομβαρδισμού του Αλτσέφσκ αυξήθηκε σε εννέα άτομα. Οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης συνεχίζονται», έγραψε στο κανάλι του στην εφαρμογή Telegram.

Παράλληλα ο αναπληρωτής επικεφαλής της κατοχικής ηγεσίας στο γειτονικό Ντονέτσκ, Ντένις Πουσίλιν, ανακοίνωσε ότι λόγω του βομβαρδισμού από τις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας, έδωσε εντολή να στραφεί ο μέγιστος αριθμός υπαλλήλων των τραπεζών στο Ντονέτσκ σε τηλεργασία.

Σύμφωνα με τις κατοχικές αρχές στην περιοχή, οι Ουκρανοί πραγματοποίησαν 10 βομβαρδισμούς μέσα σε τρεις ώρες. Οι αριθμοί αυτοί δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την ουκρανική πλευρά.

Πηγή: Reuters, TASS

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

Με φόντο τις ανακοινώσεις για την αποστολή δυτικών αρμάτων μάχης στην Ουκρανία, ανακύπτουν μια σειρά από πολύ πρακτικά ερωτήματα ...
 |  ΚΟΣΜΟΣ