ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΗΠΑ: Οι Μπάιντεν ανακοίνωσαν τον θάνατο του σκύλου τους, Τσαμπ

Στον Λευκό Οίκο παραμένει ο άλλος γερμανικός ποιμενικός, ο Μέιτζορ

Kathimerini.gr

Με θλίψη ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και η σύζυγός του Τζιλ ανακοίνωσαν τον θάνατο του Τσαμπ, του προεδρικού σκύλου, το Σάββατο.

Ο γερμανικός ποιμενικός ήταν επί 13 έτη η παρέα του σημερινού Πρώτου Ζεύγους των ΗΠΑ, και η συγκίνησή τους ήταν ευδιάκριτη στη σχετική δήλωσή τους.

«Στις πιο χαρούμενες στιγμές μας και στις πιο θλιβερές ημέρες μας, αυτό ήταν εκεί για εμάς, ευαίσθητος έναντι κάθε συναισθήματός μας ακόμη κι αν δεν το εκφράζαμε. Αγαπάμε το γλυκό και καλό μας αγόρι και θα μας λείπει πάντα», ανέφερε η δήλωση των Μπάιντεν.

Ο Τσαμπ ήταν το ένα από τα δύο γερμανικά ποιμενικά που κατοικούσαν στον Λευκό Οίκο, μαζί με τον Μέιτζορ, τον οποίον οι Μπάιντεν υιοθέτησαν τον Νοέμβριο του 2018 και κατέστη τον Ιανουάριο ο πρώτος σκύλος διάσωσης που έγινε ένοικος της προεδρικής κατοικίας των ΗΠΑ.

Ο ερχομός των Τσαμπ και Μέιτζορ στον Λευκό Οίκο πριν πέντε μήνες σήμανε και την επιστροφή των κατοικιδίων στην κατοικία του Αμερικανού προέδρου μετά το τετραετές διάλειμμα επί προεδρίας Ντόναλντ Τραμπ.
Ο Τσαμπ ζούσε με τους Μπάιντεν από την εποχή που ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν αντιπρόεδρος, επί προεδρίας Μπαράκ Ομπάμα, και «κυνηγούσε μπαλάκια του γκολφ στο χορτάrι του Ναυτικού Παρατηρητηρίου».

Πηγή: Reuters

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΗΠΑ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

Το reality check του Μπάιντεν

Το reality check του Μπάιντεν

Ο Αμερικανός Πρόεδρος παραδέχτηκε και δημοσίως πως η Ρωσία πιθανόν να επιτεθεί της Ουκρανίας με μια δήλωση-πρόβλεψη
Του Γιάννη Ιωάννου
 |  ΚΟΣΜΟΣ