ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Λονδίνο: Η στιγμή που βασιλικός φρουρός λιποθυμά μπροστά στο φέρετρο της Ελισάβετ (βίντεο)

Το περιστατικό συνέβη κατά το πρώτο βράδυ της διαδικασίας του τελευταίου αποχαιρετισμού από χιλιάδες υπηκόους της βασίλισσας

Σοκ προκάλεσε στους εκατοντάδες προσκυνητές της σορού της Βασίλισσας Ελισάβετ η λιποθυμία ενός από τους Βασιλικούς Φρουρούς που βρισκόταν μπροστά στο φέρετρο.

Καταπονημένος (και μιας κάποιας ηλικίας) ο φρουρός κατέρρευσε με πάταγο την Τετάρτη το βράδυ προκαλώντας φωνές έκπληξης και την άμεση παρέμβαση δύο αστυνομικών που έσπευσαν να τον βοηθήσουν.

Το περιστατικό συνέβη κατά το πρώτο βράδυ της διαδικασίας του τελευταίου αποχαιρετισμού από χιλιάδες υπηκόους της βασίλισσας, αλλά και άλλους, στο Γουέστμινστερ Χολ, στο κεντρικό Λονδίνο, πέντε ημέρες πριν την κηδεία της Ελισάβετ την προσεχή Δευτέρα.

Την ώρα που ο κόσμος περνούσε σε απόλυτη σιωπή για να αποδώσει με τον τρόπο του την τιμή που ο καθένας θέλει αποχαιρετώντας την επί 70 έτη μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου, ένας από τους φρουρούς μπροστά στο φέρετρο άρχισε να τρέμει. Ενώ πίσω διεξαγόταν η προγραμματισμένη αλλαγή φρουράς, εκείνος έχασε τις αισθήσεις του, έπεσε από την εξέδρα και προσγειώθηκε με θόρυβο που αντήχησε στον σιωπηλό χώρο.

Η σορός της Ελισάβετ Β’ θα παραμείνει για λαϊκό προσκύνημα μέχρι τις 6.30 το πρωί (τοπική ώρα) της Δευτέρας, την ημέρα της μεγαλοπρεπούς κηδείας της.

Πηγή: Mirror, BBC

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση