Ο Κάνιε Γουέστ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία των ΗΠΑ

«Πρέπει τώρα να εκπληρώσουμε την υπόσχεση της Αμερικής, εμπιστευόμενοι τον Θεό, ενοποιώντας το όραμά μας και οικοδομώντας το μέλλον μας», ανέφερε ο 43χρονος

Newsroom Κ, Αθήνα

Tην υποψηφιότητά του για τις προεδρία των ΗΠΑ στις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου, ανακοίνωσε ο ράπερ Κάνιε Γουέστ.

«Πρέπει τώρα να εκπληρώσουμε την υπόσχεση της Αμερικής, εμπιστευόμενοι τον Θεό, ενοποιώντας το όραμά μας και οικοδομώντας το μέλλον μας. Κατεβαίνω ως υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ», έγραψε ο Γουέστ χθες (τοπική ώρα), χρησιμοποιώντας στο Twitter το hashtag #2020VISION.

Το 2018, ο Γουέστ, ένας από τους λίγους διάσημους καλλιτέχνες που στήριξε ανοικτά τον Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε ότι αποστασιοποιείται από τα πολιτικά πράγματα μερικές εβδομάδες αφού εμφανίστηκε με καπέλο με το σύνθημα «Make America Great Again» και εκφράζοντας την αγάπη του για τον πρόεδρο σε μια ασυνήθιστη συνάντηση στο Οβάλ Γραφείο.

Μετά την επίσκεψή του στον Λευκό Οίκο δήλωσε ότι συνειδητοποίησε πως χρησιμοποιήθηκε «για να διαδοθούν μηνύματα στα οποία δεν πιστεύω», προσθέτοντας ότι αποστασιοποιείται «από τα πολιτικά πράγματα και θα επικεντρωθώ αποκλειστικά στο να είμαι δημιουργικός».

Ο 43χρονος μουσικός και επιχειρηματίας, σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν, της σταρ των τηλεριάλιτι, είναι γνωστός για τις εκκεντρικές του δηλώσεις και δεν είναι άμεσα σαφές εάν όντως σκοπεύει να κάνει αυτό που ανακοίνωσε.

Newsroom Κ, Αθήνα

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»