ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Γυναίκα χώρισε τον επί 22 χρόνια σύζυγό της λόγω Τραμπ

Η 73 ετών Gayle McCormick χώρισε τον σύζυγός της γιατί ψήφισε Τραμπ

ΠΗΓΗ: skai.gr

Η 73 ετών Gayle McCormick, ψηφοφόρος των δημοκρατικών υπήρξε παντρεμένη για 22 χρόνια με τον ψηφοφόρο των Ρεπουμπλικανών σύζυγό της.

Όπως η ίδια αποκάλυψε στον Independent η ζωή της ήταν καλή όσο καλή με τον σύζυγό της παρά το γεγονός πως οι πολιτικές τους διαφορές ήταν κάθε 4 χρόνια αιτία έντονων διαλόγων και μερικές φορές και προστριβών.

Το «γυαλί» φαίνεται όμως πως έσπασε οριστικά για την Gayle McCormick όταν ο σύζυγός της, αποκάλυψε πρόσφατα σε ένα γεύμα με φίλους πως ο ίδιος τελικός στήριξε με την ψήφο του το νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ.

«Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» αναφέρει στον Guardian h 73χρονη δημοκρατική. Μου είναι αδύνατο ακόμη και μετά από 22 χρόνια έγγαμου βίου να ζήσω με έναν άνθρωπο που ψήφισε με τέτοια κριτήρια. Ανακάλυψα έστω και αργά πως αυτά που μας χωρίζουν είναι πολύ περισσότερα από όσα μας ενώνουν»…

Η 73 ετών Gayle McCormick έχει ήδη υποβάλλει επίσημα αίτημα διαζυγίου και ο σύζυγος της φαίνεται πως δεν θα μπορέσει να κάνει πλέον τίποτε για να την μεταπείσει, παρά το ότι το προσπαθεί εδώ και έναν τουλάχιστον μήνα καθημερινά, κατά δήλωσή της, τουλάχιστον.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Παράξενα: Τελευταία Ενημέρωση