ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Βρέθηκε άθικτο iPhone που έπεσε από το αεροπλάνο της Alaska Airlines

Σε φωτογραφία διακρίνεται η οθόνη του κινητού να λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα

Kathimerini.gr

Eνα κινητό τηλέφωνο εξακολουθεί και λειτουργεί ύστερα από πτώση 5.000 μέτρων. Πρόκειται για ένα iPhone που έπεσε από την καμπίνα των επιβατών του Boeing της Alaska Airlines, η πόρτα του οποίου άνοιξε εν μέσω πτήσης και αποκολλήθηκε από την άτρακτο του αεροπλάνου.

Συγκεκριμένα, ένας χρήστης του διαδικτύου ανέφερε ότι βρήκε στην άκρη ενός δρόμου κοντά στο Πόρτλαντ, στην πολιτεία του Ορεγκον, ένα iPhone, η οθόνη του οποίου ήταν γεμάτη από σταγόνες και έδειχνε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της αεροπορικής εταιρείας σχετικό με τις αποσκευές.

«Σε λειτουργία πτήσης, με την μπαταρία στο μισό», έγραψε ο Σίναθαν Μπέιτς στο Χ, χωρίς να κρύβει τον ενθουσιασμό του που βρήκε ένα τηλέφωνο, το οποίο «“επέζησε” από μια πτώση από περίπου 5.000 μέτρα έχοντας παραμείνει άθικτο».

Σε μια φωτογραφία διακρίνεται η οθόνη που λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα και το βύσμα του καλωδίου φόρτισης που έχει κοπεί.

 

«Σας ευχαριστούμε που μας βοηθήσατε!» έγραψε σήμερα στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης η επικεφαλής της αμερικανικής Υπηρεσίας για την Ασφάλεια των Μεταφορών Τζένιφερ Χόμντι, η οποία έχει αναλάβει την έρευνα του περιστατικού. «Θα ήθελα πολύ να σας συναντήσω».

Την Παρασκευή το βράδυ, η πόρτα ενός Boeing 737 Max 9 της αμερικανικής εταιρείας Alaska Airlines άνοιξε και αποκολλήθηκε από την άτρακτο εν μέσω πτήσης πάνω από το Πόρτλαντ. Η αποκόλληση προκάλεσε αποσυμπίεση στην καμπίνα και δημιουργώντας το φαινόμενο της αναρρόφησης το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να σκιστεί το πουκάμισο ενός ανήλικου. Οπως όλα δείχνουν στη φάση αυτή το κινητό που εκείνη την ώρα φορτιζόταν κατέληξε στο κενό.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ, AFP

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Παράξενα: Τελευταία Ενημέρωση