ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γιγαντιαίο κουνέλι πέθανε μυστηριωδώς σε πτήση της United Airlines

Το περιστατικό έρχεται μέσα στον ίδιο μήνα να ταράξει τα νερά της εταιρείας που απασχόλησε με τον ξυλοδαρμό επιβάτη της από υπεράριθμη πτήση.

ΠΗΓΗ: skai.gr

Οι ιθύνοντες της αεροπορικής εταιρείας United Airlines ερευνούν τον θάνατο του Σάιμον, ενός ασυνήθιστα μεγάλου, σχεδόν γιγάντιου, κουνελιού, ηλικίας 10 μηνών, το οποίο ταξίδευε μέσω ειδικής πτήσης από τη Βρετανία στο Σικάγο.

Το κουνέλι ταξίδευε στον νέο διάσημο ιδιοκτήτη του στην Αμερική ο οποίος όταν έμαθε το περιστατικό αναστατώθηκε.

Η «ιδιοκτήτριά» του Ανέτε Έντουαρτς από το Worcestershire, δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα Sun, πως ο Σάιμον αναμενόταν να γίνει το μεγαλύτερο κουνέλι στον κόσμο, αφού ο πατέρας του ο Ντάριους, έφτασε τα 1,32 μέτρα. Η ανατροφή της συγκεκριμένης ράτσας κοστίζει 5.000 λίρες ετησίως σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα.

Το περιστατικό έρχεται για ακόμα μια φορά μέσα στον ίδιο μήνα να ταράξει τα νερά της εταιρείας που απασχόλησε με τον ξυλοδαρμό και την εκδίωξη ενός επιβάτη της από υπεράριθμη πτήση.

«Κάτι πολύ περίεργο συνέβη και θέλω να μάθω. Έχω στείλει κουνέλια σε όλο τον κόσμο, και δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Ο πελάτης που αγόρασε τον Σάιμον είναι πολύ διάσημος. Είναι αναστατωμένος» δήλωσε η Ανέτε η οποία θα ασκήσει δίωξη στην εταιρεία για αμέλεια καθώς όπως ισχυρίζεται το κουνέλι έχαιρε άκρας υγείας.

Εκπρόσωπος της United Airlines δήλωσε: «Λυπηθήκαμε πολύ από την είδηση. Η ασφάλεια και η ευημερία όλων των ζώων που ταξιδεύουν με την εταιρεία μας είναι υψίστης σημασίας για εμάς και την ομάδα μας PetSafe. Είμαστε σε επαφή με τον πελάτη μας και έχουμε ήδη προσφέρει τη βοήθειά μας. Ερευνούμε το ζήτημα».

Σημειώνεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η United ευθύνεται για θάνατο ζώου. Από το 2015, από τα 100.000 ζώα που έχει μεταφέρει η εταιρεία τα 14 πέθαναν κατά την μεταφορά τους ενώ 9 τραυματίστηκαν.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Σχόλια αναγνωστών

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«η ίδια ανακωχή όπως έγινε στην Κύπρο το 74. το μεγαλύτερο μέρος της καταλήφθηκε σε εκεχειρία.»
Χαριθέα  |  12:43

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«Οι δύο Αμερικάνοι πήγαν στην Τουρκία να δουλέψουν τον ψυχάκια και αυτός τους δούλεψε όπως ο ίδιος ήθελε!!! ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Reuters: Δικτάτορες από την Καμπότζη απέκτησαν κυπριακό διαβατήριο

«Τί κέρδος έκανε το γραφείο των αππωμένων αδερφών?»
ΑΚΑ  |  08:54

Παράξενα: Τελευταία Ενημέρωση

X