ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 19:56
 

Φίλαθλος σε κώμα, επανήλθε αφού άκουσε τον ύμνο της ομάδας του...

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν οι γιατροί αυτό που με τα μάτια τους έβλεπαν

Newsroom K

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε μια οικογένεια σε νοσοκομείο του Μπρίστολ. Πρωταγωνιστής ο πατέρας, Tony Kemp, 59 ετών, φίλος του ποδοσφαίρου και πιο συγκεκριμένα της ομάδας, Plymouth Argyle. 

Ο Tony, έπρεπε να υποβληθεί σε εγχείριση για την αφαίρεση αιμοφόρου αγγείου το οποίο ήταν υπεύθυνο για την πρόκληση ανευρύσματος. Η εγχείριση όμως δεν πήγε καλά.

Οι γιατροί είπαν στην οικογένεια πως ο πατέρας τους βρίσκεται σε κώμα και πως αν σε 48 ώρες δεν επανερχόταν, θα έκοβαν τη μηχανική υποστήριξη. Στο θάλαμο της εντατικής θεραπείας, όπως είπε κατόπιν και η γυναίκα του, μαζεύτηκε πάραυτα όλη η οικογένεια. 

Ό,τι και να προσπάθησαν, μιλώντας του για να τους ακούει και μαζί με τις προτροπές της γυναίκας του, δεν είχε καμία ανταπόκριση στον Tony. Εξακολουθούσε να βρίσκεται σε κώμα και οι ώρες περνούσαν. 

Αυτή ήταν η κατάσταση, μέχρι που η Danna, η γυναίκα του, αποφάσισε να πλησιάσει τον Tony με το tablet, και να παίξει τον ύμνο της αγαπημένης του ομάδας, της Plymouth Argyle, ορισμένα από τα στιγμιότυπα της κερκίδας και τραγούδια των φιλάθλων της. 

Η πρώτη αντίδραση από την μέχρι εκείνη την ώρα ασθενή Tony, ήταν να ανοίξει τα μάτια του, και με τους γιατρούς να τρέχουν μην μπορώντας να πιστέψουν τι έβλεπαν, να ρυθμίσουν την αναπνοή του. 

Tα δάκρυα της απρόσμενης χαράς έφεραν μεγάλη αναστάτωση στο νοσοκομείο αλλά όπως είπαν και μέλη της οικογένειάς του "απλά δεν μπορούσε να πιστέψουμε στα μάτια μας". 

Ο Tony συνέχισε να συνέρχεται αργά αλλά σταθερά. 

Τη δεύτερη μέρα μάλιστα, όπως λέει η γυναίκα του, ανέπνεε πια κανονικά χωρίς ουδεμία μηχανική υποστήριξη ενώ είχε πετάξει ακόμη και τα σωληνάκια του οξυγόνου στην άκρη. 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Νέα καταγγελία της Κύπρου στον ΟΗΕ για τις τουρκικές παραβιάσεις

«Η "ιερή αγελάδα" Αντρέας Μαυρογιάννης υποθέτω δεν έστειλε αυτός την επιστολή ως Μόνιμος Αντιπρόσωπος ...»
Ένας Πολίτης  |  10:49

Η συμμορία των μετρίων

«Αμελήσατε να συμπεριλάβετε στην λίστα τον Υπουργό Εξωτερικών, ο οποίος μας πλασάρει τις συνεχείς αποτυχίες ...»
Rikkos  |  12:27

Πέθανε ο φωτογράφος του Κινέζου «Tank Man»

«Χαιρετισμούς στον σουλτάνο της Τουρκίας!!!»
ΑΚΑ  |  10:06

Παράξενα: Τελευταία Ενημέρωση

X