ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραμπ – Μασκ: Η χειραψία στην κηδεία Κερκ και η αινιγματική ανάρτηση

«Είχαμε μια μικρή συζήτηση», ανέφερε ο Τραμπ. «Είχαμε μια πολύ καλή σχέση, ήταν ευγενικό που ήρθε»

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο CEO της Tesla Ελον Μασκ συναντήθηκαν ξανά στην κηδεία του Τσάρλι Κερκ, περίπου τρεις μήνες μετά τη δημόσια ρήξη τους.

Ο Τραμπ δήλωσε σε δημοσιογράφους το βράδυ της Παρασκευής ότι ο Μασκ «ήρθε και του είπε ένα γεια», κάτι το οποίο θεώρησε «ευγενικό».

«Είχαμε μια μικρή συζήτηση», πρόσθεσε ο Τραμπ. «Είχαμε μια πολύ καλή σχέση, ήταν ευγενικό που ήρθε».

Μετά τη σύντομη συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο, ο Μασκ ανήρτησε στον λογαριασμό του στο X μια φωτογραφία του ίδιου και του Τραμπ να κάθονται μαζί στο μνημόσυνο με λεζάντα: «Για τον Τσάρλι».

Οι δύο άνδρες, που ήταν κάποτε στενοί σύμμαχοι, συγκρούστηκαν όταν ο Μασκ επέκρινε το «μεγάλο και όμορφο νομοσχέδιο» του Τραμπ για τους φόρους και τις δαπάνες, το οποίο ο ίδιος ο Μασκ χαρακτήρισε «εντελώς παράλογο και καταστροφικό».

Η εν λόγω διαμάχη, η οποία εκτυλίχθηκε σε μεγάλο βαθμό στα social media, οδήγησε τον Μασκ να κατηγορήσει τον Τραμπ ότι κατονομάζεται στα λεγόμενα «αρχεία Επσταϊν», ενώ τον Ιούλιο ο Τραμπ δήλωσε πως θα «εξέταζε» την ιδέα της απέλασης του Μασκ.

Μετά τη ρήξη με τον Τραμπ, ο Μασκ έφτασε στο σημείο να ανακοινώσει ότι θα ιδρύσει το δικό του κόμμα «Πρώτα η Αμερική», αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει ιδιαίτερα βήματα προς αυτή την κατεύθυνση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση