ΑΜΠΕ
Ο Μπιλ και η Χίλαρι Κλίντον συμφώνησαν να προσέλθουν και να καταθέσουν ενώπιον επιτροπής έρευνας του αμερικανικού Κοινοβουλίου όσον αφορά την υπόθεση Επσταϊν, ανακοίνωσε χθες, Δευτέρα, εκπρόσωπος του Δημοκρατικού πρώην προέδρου, καθώς το ζευγάρι κινδύνευε να μπει στο στόχαστρο ποινικής δίωξης για παρακώλυση του έργου του Κογκρέσου εξαιτίας της άρνησής του να προσέλθει.
«Διαπραγματεύτηκαν με καλή πίστη, δεν το κάνατε. Σας είπαν ενόρκως τι γνωρίζουν, δεν σας ενδιαφέρει», ανέφερε μέσω X ο εκπρόσωπος, ο Ανχελ Ουρένια, απαντώντας σε μήνυμα των Ρεπουμπλικανών της επιτροπής η οποία απαίτησε να προσέλθει το ζευγάρι να καταθέσει για τις σχέσεις που είχε ο Μπιλ Κλίντον στο παρελθόν με τον Τζέφρι Επσταϊν, πλούσιο χρηματομεσίτη, αλλά ταυτόχρονα δημιουργό εγκληματικού κυκλώματος σεξουαλικής εκμετάλλευσης νεαρών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών.
«Ο πρώην πρόεδρος και η πρώην υπουργός Εξωτερικών θα είναι εκεί. Ανυπομονούν να δημιουργήσουν (σ.σ.: νομικό) προηγούμενο που θα έχει εφαρμογή στους πάντες», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του Μπ. Κλίντον.




























