ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Εντεκα πρόσωπα υπό διερεύνηση για κορωνοϊό νοσηλεύονται στο ΓΝ Λάρνακας

Τα επτά άτομα νοσηλεύονται στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου, τέσσερα πρόσωπα βρίσκονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

ΚΥΠΕ

Συνολικά έντεκα πρόσωπα, υπό διερεύνηση για κορωνοϊό, νοσηλεύονται σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Τα επτά άτομα νοσηλεύονται στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου, τέσσερα πρόσωπα βρίσκονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, κανένα δεν είναι διασωληνωμένο, ενώ δεν εντοπίστηκε θετικό κρούσμα κορωνοϊού.

Την ίδια ώρα στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort, στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται σήμερα 66 ασθενείς με κορωνοϊό, ενώ γύρω στις δώδεκα το μεσημέρι αναμένεται να δοθούν δύο εξιτήρια. Εν τω μεταξύ, τα εξωτερικά ιατρεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ξεκίνησαν από χθες τον επαναπρογραμματισμό των ραντεβού ασθενών τα οποία είχαν ακυρωθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οι ασθενείς των εξωτερικών ιατρείων άρχισαν ήδη να ειδοποιούνται τηλεφωνικώς από τις διάφορες κλινικές του Νοσοκομείου και να επαναπροσδιορίζονται τα ραντεβού, ενώ αναμένεται ότι θα αρχίσουν κανονικά τη λειτουργία τους από αύριο Τετάρτη 29 Απριλίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση