ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οκταήμερη κράτηση σε 43χρονο από Λάρνακα για υπόθεση ναρκωτικών

Ο 43χρονος ανακρίθηκε γραπτώς και παραδέχθηκε την διάπραξη μέρους των υπό διερεύνηση αδικημάτων

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον 43χρονου από τη Λάρνακα για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης προμήθειας ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β από άλλο πρόσωπο, παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β και παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, δηλαδή 328 γραμμαρίων πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες βράδυ μεταξύ των ωρών 20.00 – 20.50 μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν βάσει δικαστικού εντάλματος, έρευνα σε συνεργείο επιδιόρθωσης μοτοσικλετών που βρίσκεται στη Λάρνακα, ιδιοκτησίας 43χρονου από τη Λάρνακα.

Σε σωματική έρευνα που έγινε στον 43χρονο εντοπίστηκε και κατασχέθηκε τσαντάκι μέσης που φορούσε και περιείχε ένα χειροποίητο τσιγάρο με βιομηχανοποιημένο καπνό αλειμμένο με πράσινη ξηρή φυτική ύλη.

Ο 43χρονος συνελήφθη για τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης προμήθειας ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β από άλλο πρόσωπο, παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β και παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Σε έρευνα που διενήργησαν οι άνδρες της ΥΚΑΝ στο συνεργείο του και σε δωμάτιο που χρησιμοποιείται ως αποθήκη, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν σε πέντε ξεχωριστές συσκευασίας 328 γραμμάρια πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, τρεις ζυγαριές ακριβείας και άλλα τεκμήρια.

Κατά την είσοδο των μελών της ΥΚΑΝ στο χώρο, με τον 43χρονο βρισκόταν 34χρονος από τη Ξυλοτύμπου, χωρίς όμως να εντοπιστεί οτιδήποτε εναντίον του

Ο 43χρονος ανακρίθηκε γραπτώς και παραδέχθηκε την διάπραξη μέρους των υπό διερεύνηση αδικημάτων. Σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για οκτώ μέρες.

Την υπόθεση διερευνά το κλιμάκιο της ΥΚΑΝ Λάρνακας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Διπλωματική εκστρατεία Λευκωσίας για αναχαίτιση ενεργειών της Τουρκίας στην Αν. Μεσόγειο

«Καλό θα ήταν οι ενέργειες να γίνονται πριν τα γεγονότα και όχι εκ των υστέρων...»
Ένας Πολίτης  |  15:20

ΑΚΕΛ – ΔΗΣΥ μοιράζονται τους νέους δήμους

«έτσι μπράβο .. να διοικείτε η χώρα κομματικά πολιτικαντζηδικα ... μπράβο.. μελέτες , ειδικοί , στοιχεια ...»
Πελασγός  |  11:24

2002 αγιάτρευτες ιστορίες

«Τόσο σε σας όσο και στην Sevgul αξίζει η ευγνωμοσύνη όλου του Κυπριακού Λαού.»
Άσχετος  |  20:54

Άδειες οδηγών ηλικιωμένων και ο φαύλος κύκλος των δυστυχημάτων

«Τον γιατρό ποιός τον ελέγχει;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  17:01

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X