ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Θανατηφόρο 2012: Πληροφορίες για επανάνοιγμα του φακέλου

Όσα δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Για το ανεξιχνίαστο θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε πριν από έντεκα χρόνια στη Λεμεσό και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 17χρονος Ανδρέας Λοΐζου, μίλησε στην εκπομπή «ALPHA Ενημέρωση» ο δικηγόρος της οικογένειας, Αντώνης Δημητρίου.

Όπως ανέφερε, «ενημερωνόμαστε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ότι ο Γενικός Εισαγγελέας έχει δώσει οδηγίες για επανάνοιγμα της υπόθεσης». Ερωτηθείς αν ενημερώθηκε αρμοδίως για την εξέλιξη αυτή, είπε ότι γραπτώς δεν έχει πάρει κάτι και ως εκ τούτου δεν μπορεί να τοποθετηθεί μετά βεβαιότητας. Διευκρίνισε παράλληλα ότι ούτε και η οικογένεια έχει λάβει οποιαδήποτε πληροφόρηση.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια γνωστοποίησε, μέσω ανακοίνωσης, την Πέμπτη (01/06), ότι ζητά την επανεξέταση της υπόθεσης, ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη και απηύθυνε έκκληση σε όσους γνωρίζουν πραγματικά στοιχεία με αποδείξεις να έρθουν σε επικοινωνία μαζί της. Επιπρόσθετα, η οικογένεια διέψευσε τα περί χρηματισμού, αναφέροντας ανάμεσα σε άλλα ότι «ορισμένα άτομα μέσω κοινωνικής δικτύωσης γράφουν, σχολιάζουν και αναφέρουν δικές τους εικασίες και λόγια του καφενείου, θίγοντας και εκθέτοντας την οικογένεια διαδίδοντας ψευδώς ότι η οικογένεια χρηματίστηκε για να σωπάσει».

Από την πλευρά της η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι θα προγραμματίσει να μιλήσει με την οικογένεια του 17χρονου Ανδρέα Λοΐζου και στην βάση των όποιων νέων πληροφοριών, θα επανεξετάσει την υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου του 2012.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση