ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Επίθεση κατά ποδοσφαιριστή μετά το παιχνίδι στους Τρούλλους

Δεν παραδέχτηκαν ενοχή οι δύο ποδοσφαιριστές του Εθνικού Τερσεφάνου

ΚΥΠΕ

Ενώπιον Δικαστηρίου καταχωρήθηκε η υπόθεση ισχυριζόμενου ξυλοδαρμού 29χρονου ποδοσφαιριστή του Εθνικού Τερσεφάνου ότι μετά το τέλος του χθεσινού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Τρούλλοι FC και Εθνικού Τερσεφάνου δέχθηκε επίθεση από δύο άλλα πρόσωπα, και συγκεκριμένα ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη, ο παραπονούμενος επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος του.

Με βάση την καταγγελία και των εξετάσεων που ακολούθησαν συνελήφθηκαν με δικαστικά εντάλματα δύο πρόσωπα, ηλικίας 29 και 33 χρόνων, που τέθηκαν υπό κράτηση.

“Προχωρήσαμε στη διερεύνηση της υπόθεσης και σήμερα η υπόθεση καταχωρήθηκε στο δικαστήριο. Τα δύο πρόσωπα δεν έχουν παραδεχθεί ενοχή και η υπόθεση ορίστηκε για ακρόαση στις 17 ερχομένου Ιουνίου”, συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αθηένου από τον Λουκά Λάζαρο, 29 ετών, από τη Λάρνακα, ποδοσφαιριστή στην ομάδα Εθνικός Τερσεφάνου, ότι γύρω στις 17:30 της ίδιας ημέρας μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ των ομάδων Τρούλλοι – Εθνικού Τερσεφάνου που διεξήχθη στο Κοινοτικό γήπεδο Τρούλλων, δέχθηκε επίθεση από ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας.

Το Δικαστήριο διέταξε όπως οι δύο νεαροί καταβάλουν εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ ο καθένας και παρουσιαστούν ενώπιον του Σώματος στις 17 Ιουνίου για έναρξη της εναντίον τους ακροαματικής διαδικασίας.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση