ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Βροχές και καταιγίδες συνθέτουν το σκηνικό του καιρού

Στους 21 βαθμούς η θερμοκρασία στο εσωτερικό

ΚΥΠΕ

Χαμηλή πίεση θα επηρεάζει την περιοχή, μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας.

Σήμερα ο καιρός θα είναι το πρωί μερικώς συννεφιασμένος, ενώ στα παράλια ή και στα ορεινά αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα. Σταδιακά όμως, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται θα φέρουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ως επί το πλείστον στο δυτικό μισό του νησιού. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά αργότερα θα καταστούν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, στα υπήνεμα μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδες, κυρίως σε βόρειες και ανατολικές περιοχές του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, στα υπήνεμα μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Παροδικά, στα βόρεια και στα νοτιοδυτικά παράλια, θα πνέουν τοπικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα προσήνεμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές, σε πολλές περιοχές, και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα παράλια ή και στα ορεινά και θα είναι μεμονωμένα. Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα. Την Τρίτη, παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Κυριακή, για να κυμανθεί κοντά ή λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Τη Δευτέρα αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας, για να κυμανθεί γύρω ή λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Τρίτη δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή της θερμοκρασίας.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση