ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αεροσκάφος «μυστήριο» στην Πάφο: Δεν βρέθηκαν εκρηκτικά

Έγινε έλεγχος από πυροτεχνουργό

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Το μικρό αεροσκάφος, που χαρακτηρίζεται ως «μυστήριο» και το οποίο είναι καθηλωμένο εδώ και σχεδόν δύο χρόνια στο αεροδρόμιο Πάφου, έχει ελεγχθεί από πυροτεχνουργό του ΤΑΕ Πάφου το προηγούμενο διάστημα ώστε να διαπιστωθεί αν υπήρχε οτιδήποτε ύποπτο εντός του. Σημειώνεται ότι το αεροσκάφος φέρεται να συνδέεται με την συστηματική παραβίαση του εμπάργκο όπλων στην Λιβύη.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του 24news, ο πυροτεχνουργός που εξέτασε το εν λόγω αεροσκάφος στις 24 Σεπτεμβρίου, δεν εντόπισε το οτιδήποτε ύποπτο.

Τις εξετάσεις για το συγκεκριμένο αεροσκάφος έχει αναλάβει το ΤΑΕ Αρχηγείου ενώ έφτασαν στο νησί μας και ανακριτές του FBI για να το ερευνήσουν, μετά από αίτημα δικαστικής συνδρομής από τις αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών και των Ηνωμένων Εθνών.

Όπως έγινε γνωστό, το αεροσκάφος έφτασε στην Κύπρο το 2019 από το Αμμάν της Ιορδανίας και φέρεται να συνδέεται με τις δραστηριότητες, μετά το 2013, αμερικανικής εταιρείας παροχής στρατιωτικών υπηρεσιών στον τομέα της ανάπτυξης ιδιωτικών αεροπορικών στόλων για σκοπούς ανάληψης στρατιωτικών αποστολών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση