ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αγία Νάπα: 27 κινητά τηλέφωνα εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα

Έξι πρόσωπα συνελήφθησαν επειδή δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Έξι αλλοδαποί από το Πακιστάν συνελήφθησαν στην Αγία Νάπα ως ύποπτοι για υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας, αφού στην κατοχή τους εντοπίστηκαν 27 κινητά τηλέφωνα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία μεταξύ των ωρών 22:15 – 23:50 το βράδυ της Κυριακής, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας ερεύνησαν κατόπιν πληροφορίας και με γραπτή συγκατάθεση, διαμέρισμα που βρίσκεται στην Αγία Νάπα και στο οποίο διέμεναν έξι άτομα από το Πακιστάν, ηλικίας από 25 μέχρι 37 ετών.

Στο διαμέρισμα εντοπίστηκαν συνολικά 27 κινητά τηλέφωνα για τα οποία οι αλλοδαποί, δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για το νόμιμο της κατοχής τους και συνελήφθηκαν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας. Από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν από μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου και του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας διαπιστώθηκε ότι τέσσερα από τα κινητά τηλέφωνα καταγγέλθηκαν κατά τα έτη 2017 – 2019 ότι απωλέσθηκαν από τους κατόχους τους.

Αργότερα σήμερα οι έξι συλληφθέντες αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους. Την υπόθεση διερευνούν το ΤΑΕ Αμμοχώστου και ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση