ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Al Jazeera: Αναβολή στη δίκη λόγω ιατρικών προβλημάτων

Πότε ορίστηκε η επόμενη δικάσιμος

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Αναβολή πήρε η δίκη που αφορά τόσο το ρεπορτάζ του δημοσιογραφικού δικτύου «Al Jazeera» όσο και στα γεγονότα στο πλαίσιο των κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων αλλοδαπών επενδυτών και επιχειρηματιών, βάσει του πορίσματος που ετοίμασε η Επιτροπή Νικολάτου.

Ο λόγος που πήρε αναβολή η σημερινή διαδικασία, είναι πως η εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής, Έλλη Παπαγαπίου απουσίαζε λόγω ασθένειας και ως εκ τούτου η υπόθεση ορίστηκε εκ νέου στις 30 Ιανουαρίου η ώρα 09:00 το πρωί.

Κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Δημήτρης Συλλούρης, ο πρώην βουλευτής του ΑΚΕΛ Χριστάκης Τζιοβάνη, ο Δικηγόρος Αντρέας Πιττάτζης και ο εκ των διευθυντικών στελεχών της εταιρείας του κ. Τζιοβάνη, Αντώνης Αντωνίου.

Θυμίζουμε πως ο Αντρέας Πιττάτζης δήλωσε μη παραδοχή στις εναντίον του κατηγορίες, με τη δικάσιμο να ορίζεται στις 8 και 9 Μαρτίου του 2023, στις 09:00 το πρωί.

Σημειώνεται πως όλοι οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν τα αδικήματα της συνωμοσίας για καταδολίευση της Δημοκρατίας και επηρεασμό δημόσιου λειτουργού κατά παράβαση του Νόμου, που κυρώνει τη Σύμβαση του Συμβουλίου της Ευρώπης, για την Ποινικοποίηση της Διαφθοράς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση