ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Άλλες δύο υποθέσεις για σεξουαλική παρενόχληση ενώπιον της Νομικής

H Αστυνομία έχει ενώπιον της 20 καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κακοποιήσεις

ΚΥΠΕ

Άλλες δύο υποθέσεις για σεξουαλική παρενόχληση οδηγήθηκαν σήμερα στη Νομική Υπηρεσία για μελέτη και οδηγίες για τον παραπέρα χειρισμό τους, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ, η Λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, Λοχίας Ελένη Κωνσταντίνου, είπε ότι η Αστυνομία έχει ενώπιον της 20 καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κακοποιήσεις, από τις οποίες έχουν καταχωρηθεί 7 ενώπιον της δικαιοσύνης, 6 βρίσκονται στη Νομική Υπηρεσία - από τις οποίες οι δύο οδηγήθηκαν σήμερα, για μελέτη και οδηγίες, και οι υπόλοιπες 7 καταγγελίες είναι στο στάδιο της διερεύνησης.

Απαντώντας σε ερώτηση, η κ. Κωνσταντίνου είπε ότι συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι εξετάσεις και η διερεύνηση όλων αυτών των υποθέσεων, που βρίσκονται άλλες στο αρχικό στάδιο και άλλες προς το τέλος.

«Επίσης, να πούμε ότι οι όποιες πληροφορίες έρχονται στο Αρχηγείο Αστυνομίας από οποιαδήποτε πρόσωπα, τυγχάνουν αξιολόγησης, διερεύνησης και εμπιστευτικού χειρισμού από τους ανακριτές, της Ειδικής Ανακριτικής Ομάδας Διερεύνησης», πρόσθεσε.

Ερωτηθείσα αν αναμένονται εξελίξεις όσον αφορά τις υποθέσεις αυτές, η κ. Κωνσταντίνου είπε ότι «εκ των προτέρων δεν μπορούμε να ξέρουμε ή δεν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα όσον αφορά στην πορεία των σοβαρών αυτών υποθέσεων που διερευνούμε».

«Οπότε, κάθε υπόθεση, που είναι ξεχωριστή, παίρνει το χρόνο της και ακολουθεί την πορεία της. Όταν, εννοείται, ολοκληρωθεί η διερεύνηση της, οδηγείται ενώπιον δικαιοσύνης», κατέληξε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση