ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 13:24
 

Ανάβαση στον Όλυμπο για φιλανθρωπικό σκοπό

Τρεις χιλ. ευρώ συγκεντρώθηκε από την εκστρατεία Mount Olympus 2019

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ποσό ύψους τριών χιλιάδων ευρώ για τον Σύνδεσμο Ατόμων με Πολλαπλή Σκλήρυνση Λάρνακας, συγκεντρώθηκε από την εκστρατεία Mount Olympus 2019.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Συνδέσμου αναφέρεται ότι «ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκστρατεία Mount Olympus 2019 από την Κωνσταντίνα, τη Γιάννα, τη Γιολάντα, τον Λούη, τον Ανδρέα και τον Κωνσταντίνο. Έξι πολύ καλοί φίλοι από την Λάρνακα οι οποίοι αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν ανάβαση στο υψηλότερο βουνό την Ελλάδας, τον Όλυμπο με σκοπό όλα τα έσοδα να προορίζονταν για την οικονομική ενίσχυση των υπηρεσιών του Συνδέσμου Ατόμων Με Πολλαπλή Σκλήρυνση Λάρνακας».

Προστίθεται ότι «η ομάδα κατά τη διάρκεια της ανάβασης αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες όπως η αυξανόμενη μείωση του οξυγόνου, η μάχη με το χιόνι, ο κίνδυνος λιθόπτωσης καθώς και μια πορεία διάρκειας δύο ημερών. Ο στόχος της φιλανθρωπικής εκστρατείας, που διήρκεσε ένα μήνα ήταν να συγκεντρωθούν 1,500 ευρώ. Ωστόσο το ποσό αυτό με την ολοκλήρωση της εκστρατείας διπλασιάστηκε και έχει ανέλθει στις τρεις χιλιάδες ευρώ».

Ο Σύνδεσμος Ατόμων Με Πολλαπλή Σκλήρυνση Λάρνακας «εκφράζει τις ειλικρινείς του ευχαριστίες στην ομάδα για την πρωτοβουλία και το δύσκολο έργο που επιτέλεσε ώστε όλα τα έσοδα να διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου. Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται και σε όλους όσους έχουν συνεισφέρει ούτως ώστε η Ομάδα να επιτύχει και να ξεπεράσει τον στόχο της».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Η Τουρκία τρυπά στο «8» εξ ονόματος του ψευδοκράτους

«ΤΟΙΣ ΦΡΟΝΙΜΟΙΣ ........ ΟΛΙΓΑ !!!!»
YIANNOULIS  |  11:05

Διολίσθησε στην 41η θέση η Κύπρος στην διαφθορά

«Κάποιος να στείλει το μήνυμα στους γνστούς γαμπρούδες που εδώ έγιναν ρεζίλι και νομίζουν ότι στο εξωτερικό ...»
ΑΚΑ  |  10:07

Ξεκινά έρευνες στο «6» η ΕΝΙ

«Ο θεός να προστατεύσει την κυπριακή ΑΟΖ από την Τουρκία. Αμήν.»
Marios  |  04:22

#PoliticsBlog Γιατί το ΑΚΕΛ «πυροβολεί» τον Χριστοδουλίδη;

«Στην Καθημερινή φαίνεται πως έδωσαν στον Χριστοδουλίδη το Αλάθητο του Πάπα. Σε λίγο και σε εικόνισμα. ...»
Ένας Πολίτης  |  13:58

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X