ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:07
 

Ανάβαση στον Όλυμπο για φιλανθρωπικό σκοπό

Τρεις χιλ. ευρώ συγκεντρώθηκε από την εκστρατεία Mount Olympus 2019

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ποσό ύψους τριών χιλιάδων ευρώ για τον Σύνδεσμο Ατόμων με Πολλαπλή Σκλήρυνση Λάρνακας, συγκεντρώθηκε από την εκστρατεία Mount Olympus 2019.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Συνδέσμου αναφέρεται ότι «ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκστρατεία Mount Olympus 2019 από την Κωνσταντίνα, τη Γιάννα, τη Γιολάντα, τον Λούη, τον Ανδρέα και τον Κωνσταντίνο. Έξι πολύ καλοί φίλοι από την Λάρνακα οι οποίοι αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν ανάβαση στο υψηλότερο βουνό την Ελλάδας, τον Όλυμπο με σκοπό όλα τα έσοδα να προορίζονταν για την οικονομική ενίσχυση των υπηρεσιών του Συνδέσμου Ατόμων Με Πολλαπλή Σκλήρυνση Λάρνακας».

Προστίθεται ότι «η ομάδα κατά τη διάρκεια της ανάβασης αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες όπως η αυξανόμενη μείωση του οξυγόνου, η μάχη με το χιόνι, ο κίνδυνος λιθόπτωσης καθώς και μια πορεία διάρκειας δύο ημερών. Ο στόχος της φιλανθρωπικής εκστρατείας, που διήρκεσε ένα μήνα ήταν να συγκεντρωθούν 1,500 ευρώ. Ωστόσο το ποσό αυτό με την ολοκλήρωση της εκστρατείας διπλασιάστηκε και έχει ανέλθει στις τρεις χιλιάδες ευρώ».

Ο Σύνδεσμος Ατόμων Με Πολλαπλή Σκλήρυνση Λάρνακας «εκφράζει τις ειλικρινείς του ευχαριστίες στην ομάδα για την πρωτοβουλία και το δύσκολο έργο που επιτέλεσε ώστε όλα τα έσοδα να διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου. Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται και σε όλους όσους έχουν συνεισφέρει ούτως ώστε η Ομάδα να επιτύχει και να ξεπεράσει τον στόχο της».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

«Άνετος» με το πόδι πάνω στο τραπέζι ο Μπόρις Τζόνσον

«H Bρετανική αναίδεια στο μεγαλείο της!!! »
knak  |  09:17

Ξεκάθαρη η τοποθέτηση των ΗΠΑ για το ιρανικό τάνκερ

«Μακάρι να ήταν η στάση των ΗΠΑ η ίδια και για την `άτακτη` Τουρκία. Δυστυχώς ο πηδηχτούλης Τραμπ δεν ...»
knak  |  09:15

Κόντρα για την Λάρα μεταξύ βουλευτή και τμήματος Αλιείας

«Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης: αμελητέα προσωπικότητα!»
ΑΚΑ  |  20:47

«Ο Αντώνης τώρα μπορεί να κοιτάζει με τα ματάκια του το μέλλον»

«Ο Ιησούς Χριστος, η Πάναγία θεοτόκος και όλοι οι αγιοι να θεραπεύσουν τον μικρό αντώνη και να γίνει ...»
Μαριος  |  16:44

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X