ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανέβασε βίντεο κακοποίησης ανηλίκων - Συνελήφθη 34χρονος

Του πέρασαν χειροπέδες μετά από πληροφορίες που λήφθηκαν μέσω της EUROPOL

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Υπό κράτηση με δικαστικό διάταγμα, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης κατοχής και διανομής υλικού παιδικής πορνογραφίας, τέθηκε σήμερα άντρας ηλικίας 34 ετών, ο οποίος συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας.

Μετά από πληροφορίες που λήφθηκαν μέσω της EUROPOL και ανέφεραν ότι χρήστες λογαριασμού σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ανέβασαν στο διαδίκτυο και απέστειλαν σε άλλους χρήστες της ίδιας πλατφόρμας, υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού, μέλη της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προέβησαν σε εξετάσεις από τις οποίες προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 34χρονου υπόπτου. Μέλη της Υποδιεύθυνσης εντόπισαν χθες τον 34χρονο και προχώρησαν σε έρευνα στην κατοικία του, δυνάμει δικαστικού εντάλματος. Κατά την έρευνα εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο, που παραλήφθηκε για να τύχει δικανικής εξέτασης.

Ανακρινόμενος ο ύποπτος, ο οποίος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα, αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμιξη και πρόβαλε ισχυρισμούς που διερευνώνται. Το πρωί σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, που μετά από αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε διάταγμα τριήμερης κράτησης του, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διερευνά.

Εναντίον του 34χρονου διερευνάται και υπόθεση παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας, αφού όπως έχει διαπιστωθεί, η άδεια προσωρινής παραμονής του στη Δημοκρατία έχει λήξει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση