ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Πάφου: Πώς απαντά στους ισχυρισμούς μελών

Τι αναφέρει σχετική ανακοίνωση

ΚΥΠΕ

Απάντηση στα μέλη του Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Πάφου μετά την επιστολή παραίτησης που απέστειλαν στον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο δίνει ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πάφου Σάββας Ζαννούπας.

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Ζαννούπας απορρίπτει τους ισχυρισμούς των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Πάφου σημειώνοντας πως από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του ζήτησε, όπως οι συνεδριάσεις του Συμβουλίου ηχογραφούνται. Αυτό σημείωσε δεν πράττεται σε αντίθεση με τις συνεδριάσεις του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου όσο και του Ταμείου Συντάξεως Δικηγόρων που και ηχογραφούνται και οπτικογραφούνται, όταν υπάρχει η δυνατότητα.

Επιπρόθετα σημειώνει πως από το βράδυ της 22ης Σεπτεμβρίου του 2020 ημέρα που εκλέγηκε Πρόεδρος του Δ. Σ. Πάφου, κάποια Μέλη της Επιτροπής δεν αποδέχτηκαν το εκλογικό αποτέλεσμα.

Σε σχέση με το ζήτημα της Λέσχης, αναφέρει ότι ήταν μια λύση που πρόκρινε για σκοπούς οικονομικής βιωσιμότητας του Συλλόγου. Στόχος ήταν, όπως προσθέτει, να κρατήσουν τη Λέσχη και σε αυτή να διεξάγουν τα σεμινάρια που απαιτείται κάθε δικηγόρος να παρακολουθήσει κάθε χρόνο για ανανέωση της άδειας του.

Σύμφωνα με τον κ. Ζαννούπα το καλοκαίρι του 2021, μετά από μαραθώνιες προσπάθειες, ο Σύλλογος υπέγραψε άδεια χρήσης με συγκεκριμένη εταιρεία στην οποία εργαζόταν η σύζυγος του. Ο ίδιος σημειώνει ότι «ουδέν μεμπτόν υπήρχε» καθ’ ότι η πιο πάνω εταιρεία ήταν η μόνη ενδιαφερόμενη και εγκρίθηκε ομόφωνα από το Συμβούλιο. Αναφέρει επίσης ότι ούτε οι όροι εργοδότησης της συζύγου του βελτιώθηκαν, ούτε είχαν ποτέ οποιοδήποτε όφελος από τη συγκεκριμένη εταιρεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Πάφος  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση