ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:01
 

Απάτη στην Λεμεσό - Μια σύλληψη και ένας καταζητούμενος

Ο 28χρονος εξακολουθεί να καταζητείται, ενώ τα στοιχεία και φωτογραφία του, είχαν δοθεί στη δημοσιότητα από την Αστυνομία

Newsroom K

Στη σύλληψη 32χρονου προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, απόπειρας απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου. Εναντίον του 32χρονου, καθώς και εναντίον 28χρονου, ο οποίος καταζητείται, προέκυψε μαρτυρία για πιθανή εμπλοκή τους στην υπό διερεύνηση υπόθεση.

Σύμφωνα με καταγγελία που υποβλήθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού στις 23 Οκτωβρίου, 2019, κατά τον περασμένο Σεπτέμβριο και περασμένο Οκτώβριο, εταιρεία που εδρεύει στην Λεμεσό, απέστειλε προς άλλη εταιρεία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τρία τιμολόγια, για το συνολικό χρηματικό ποσό των 17 χιλιάδων ευρώ, για πληρωμή με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της πρώτης εταιρείας, υπηρεσιών που η εταιρεία είχε παράσχει στη δεύτερη εταιρεία. Ωστόσο, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της η δεύτερη εταιρεία παρέλαβε ύποπτο μήνυμα με τα ίδια τιμολόγια, στο οποίο αναφερόταν όπως η πληρωμή των χρημάτων γίνει σε δύο άλλους τραπεζικούς λογαριασμούς, κάτι που έγειρε υποψίες ότι πρόκειται για απάτη.

Μετά από εξετάσεις που διενήργησαν τα μέλη του ΤΑΕ, διαπιστώθηκε ότι δικαιούχος του ενός από τους δύο ύποπτους τραπεζικούς λογαριασμούς είναι ο 32χρονος, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, ενώ δικαιούχος του δεύτερου ύποπτου τραπεζικού λογαριασμού είναι 28χρονος, επίσης κάτοικος Κύπρου. Εναντίον τους εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, με τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρούν στη σύλληψη του 32χρονου γύρω στις 11.15 χθες το βράδυ, στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου ο ύποπτος είχε λίγο νωρίτερα αφιχθεί από χώρα του εξωτερικού.

Ο 28χρονος εξακολουθεί να καταζητείται, ενώ τα στοιχεία και φωτογραφία του, είχαν δοθεί στη δημοσιότητα από την Αστυνομία στις 3 Νοεμβρίου, 2019, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του. Ο 28χρονος καταζητούμενος ονομάζεται Seun Tunbosun Jokojeje, από την Νιγηρία και είναι κάτοικος Κύπρου με προσωρινή άδεια παραμονής. Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Σ. Περδίος: Η εθνική στρατηγική για τον τουρισμό υλοποιείται

«Οσοι περισσοτεροι τουριστες έρθουν τοσο το χειρότερο για μας Ο κίνδυνος από τον κορωνοιό πολλαπλασιάζεται ...»
Haris  |  22:16

Σ. Περδίος: Η εθνική στρατηγική για τον τουρισμό υλοποιείται

«FSADFKLFAÄFKASKFKDASFÄASKFÄÖASKFASLÄFLÖFKFKÖLASFLÖÄALFAÖLDSFÄDA KAÖFDJSKFAÖSLKFA AKDFÖALKFADF »
Haris  |  22:13

Σ. Περδίος: Η εθνική στρατηγική για τον τουρισμό υλοποιείται

«FSADFKLFAÄFKASKFKDASFÄASKFÄÖASKFASLÄFLÖFKFKÖLASFLÖÄALFAÖLDSFÄDA KAÖFDJSKFAÖSLKFA AKDFÖALKFADF »
Haris  |  22:12

Ανοίγει η βεντάλια των ελέγχων από χώρες με κορωνοϊό

«Μα αγαπητέ Υπουργέ, οι περισσότεροι που έρχονται Κύπρο από Ιταλία, δεν έρχονται με απευθείας πτήσεις, ...»
Ένας Πολίτης  |  11:25

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X