ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απεβίωσε ακόμη μια ασθενής που υπεβλήθη σε επέμβαση καταρράκτη

Τι δηλώνει στην «Κ» ο εγγονός της

Της Ιωάννας Κυριάκου

Ακόμη μια ασθενής που υποβλήθηκε σε επέμβαση καταρράκτη σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο πέρυσι και έχασε την όρασή της στο ένα μάτι, απεβίωσε το πρωί της Κυριακής (17/10). Πρόκειται για την Χριστούλλα Στρατή, 79 ετών, το δεύτερο άτομο που χάνει τη ζωή του την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι συνολικά οκτώ ασθενείς έχουν χάσει την όραση στο ένα τους μάτι μετά από εγχείρηση καταρράκτη στο εν λόγω νοσηλευτήριο, λόγω προσβολής τους από πολυανθεκτικό στέλεχος ψευδομονάδας.

Μιλώντας στην «Κ», ο εγγονός της γυναίκας, Πάτερ Ραφαήλ, ανέφερε ότι η αιτία που αναγράφεται στο πιστοποιητικό θανάτου είναι πολυοργανική ανεπάρκεια και καρδιακή ανεπάρκεια. Ερωτηθείς σχετικά με την εξέλιξη των ερευνών για την συγκεκριμένη υπόθεση, ο Πάτερ Ραφαήλ είπε ότι σύμφωνα και με τα όσα λέχθηκαν δημόσια, το πόρισμα αναμένεται να κατατεθεί εντός του μήνα στη Νομική Υπηρεσία.

Σημειώνεται ότι η 79χρονη νοσηλευόταν τις τελευταίες δύο εβδομάδες σε ιδιωτική κλινική, με τον Πάτερ Ραφαήλ να αναφέρει πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τους γιατρούς που παρακολουθούσαν την γιαγιά του. Τέλος, ο Πάτερ Ραφαήλ, είπε ότι με βάση την ενημέρωση που έχει από τους συγγενείς των υπόλοιπων ατόμων που υποβλήθηκαν στην εγχείρηση καταρράκτη, η κατάσταση της υγείας τους φαίνεται να επιδεινώνεται συνεχώς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Ιωάννας Κυριάκου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση