ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απεβίωσε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μιχαλακάκος

Η κηδεία του θα τελεστεί εντός των προσεχών ημερών, μόλις καταστεί δυνατή η άφιξη στην Κύπρο από την Ελλάδα στενών συγγενικών του προσώπων

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Απεβίωσε σήμερα το πρωί, σε ηλικία 60 χρόνων, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μιχαλακάκος, μετά από ολιγόμηνη μάχη με ασθένεια, γεγονός που έφερε θλίψη στη δημοσιογραφική οικογένεια της Κύπρου και ιδιαίτερα της Λεμεσού, όπου ζούσε και εργαζόταν.

Σε ανακοίνωση της, η Ένωση Συντακτών Κύπρου αναφέρει ότι «ο αποθανών διακρινόταν για την εργατικότητα, την κοινωνικότητα και το πράο του χαρακτήρα του» και πως «ήταν ανοιχτόκαρδος, γλυκομίλητος και πολυεπίπεδα δραστήριος».

«Ο μεταστάς διατέλεσε στέλεχος της Ένωσης Συντακτών Κύπρου με πλούσια δράση. Εντάχθηκε στην Οργάνωση τον Οκτώβριο του 1994 και έφερε αύξοντα αριθμό μητρώου το 323. Διατέλεσε πρόεδρος του κλιμακίου της ΕΣΚ στη Λεμεσό, όπου δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά, ενώ το ενδιαφέρον του για την οργάνωση υπήρξε αδιάπτωτο», προστίθεται.

Ο αείμνηστος Δημήτρης Μιχαλακάκος, συνεχίσει η ανακοίνωση, καταγόταν από τη Σπάρτη, ενώ σπούδασε δημοσιογραφία στο Κρατικό Πανεπιστήμιο του Λένινγκραντ, νυν Αγία Πετρούπολη. Ήταν νυμφευμένος με την Έλενα Χαρίτου, από τη Λεμεσό, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά.

Μπήκε στο δημοσιογραφικό επάγγελμα το 1993 και διετέλεσε για χρόνια αρχισυντάκτης στο ραδιόφωνο του Capital στη Λεμεσό, ενώ είχε καθημερινή πρωινή εκπομπή. Στη συνέχεια ανέλαβε αρχισυντάκτης και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της τηλεόρασης του Capital, ενώ συνεργάστηκε με τις εφημερίδες «Ο Φιλελεύθερος» και «Το Βήμα». Ήταν, επίσης, για χρόνια ανταποκριτής του ραδιοφωνικού σταθμού «Άστρα», ενώ τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως εκπρόσωπος Τύπου του ρωσικού κόμματος στην Κύπρο «Εγώ ο Πολίτης».

Το Δ.Σ. της ΕΣΚ εκφράζει τη θλίψη του για τον αδόκητο θάνατο του συνάδελφου και συλλυπείται θερμά τη σύζυγο και τα τέκνα του, όλους τους οικείους, φίλους και συγγενείς του.

Η κηδεία του Δημήτρη Μιχαλακάκου θα τελεστεί εντός των προσεχών ημερών, μόλις καταστεί δυνατή η άφιξη στην Κύπρο από την Ελλάδα στενών συγγενικών του προσώπων.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Αποποιείται της αποζημίωσης η Επιτροπή για τις πολιτογραφήσεις

«Να είστε σίγουροι ότι ΑΝ εξαρτάτο αυτό ΜΟΝΟΝ από τον πρώην Πρόεδρο του Ανωτάτου Μύρωνα Νικολάτο και ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  10:40

Σε 15 μέρες στην Ολομέλεια η λίστα Γιωρκάτζη

«Σαν σύγκρουση συμφερόντων μου φαίνεται. Καλείτε η Βουλή να ψηφίσει για θέμα που την αφορά και με μεγάλο ...»
ΜΑΡΙΟΣ  |  07:27

Το μετέωρο βήμα του Χάρη

«Η ομοσπονδία με σωστό περιεχόμενο δεν είναι "αναξιόπιστο πολιτικό στερότυπο". ΟΙ καταξιωμένοι διεθνώς ...»
Πέτρος Θ. Παντελίδης  |  21:17

Υποψήφιος με την ΔΗΠΑ ο Αντρέας Πιτσιλλίδης

«Πολιτικοί τυχοδιώκτες της Κύπρου ενωθείτε!!!!!»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  22:21

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Ταρακουνήθηκε η Κύπρος

Ταρακουνήθηκε η Κύπρος

Tο Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης αναφέρει ότι καταγράφηκε ισχυρός σεισμός μεγέθους M=5.0 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ
Newsroom K
 |  ΚΥΠΡΟΣ