ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:56
 

Στο σκοτάδι για ώρες πολλές περιοχές της Λευκωσίας

Προβλήματα και στις Λεμεσό και Πάφο

Newsroom K

Σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, σε διάφορες περιοχές των πόλεων Λευκωσίας, Λεμεσού και Πάφου, προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν κατά τις μεσημβρινές κυρίως ώρες. Η πρωτεύουσα είναι η πόλη η οποία έχει επηρεαστεί στον μεγαλύτερο βαθμό, καθώς περιοχές της παραμένουν στο σκοτάδι από το μεσημέρι της Τρίτης.

Η εκπρόσωπος τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου, μιλώντας στην «Κ», εξήγησε ότι στην Λευκωσία έχουν παρατηρηθεί δεκάδες μικρές βλάβες, οι οποίες προκλήθηκαν κυρίως λόγω των ισχυρών ανέμων. Εξαιτίας, αυτού, είπε, ψηλά δέντρα άγγιζαν στα καλώδια της ΑΗΚ, με αποτέλεσμα να ενεργοποιούνται οι ασφάλειες και να διακόπτεται η ηλεκτροδότηση. Τα συνεργεία είναι από την πρώτη στιγμή έξω, σημείωσε, ενώ έχουν ενισχυθεί, ώστε να μειωθεί ο χρόνος αποκατάστασης των βλαβών.

Ωστόσο, το γεγονός ότι οι βλάβες είναι διάσπαρτες, σε διάφορες περιοχές, παρατηρείται καθυστέρηση, καθώς τα μέλη των συνεργείων, χρειάζεται να εντοπίζουν την βλάβη, να σπεύδουν στο σημείο, αλλά προτούν την επιδιορθώσουν, πρέπει να κλαδεύουν τα δέντρα, τα οποία την προκάλεσαν. Ακολούθως, πρέπει να αναχωρήσουν για βρεθούν σε άλλη περιοχή, γεγονός το οποίο απαιτεί χρόνο.

Σημειώνεται ότι στην ιστοσελίδα της ΑΗΚ υπήρχαν καταχωρισμένες δεκαπέντε περιοχές οι οποίες επηρεάζονταν από τις διακοπές ρεύματος. Πλέον, οι περιοχές μειώθηκαν, καθώς αρκετές από τις βλάβες έχουν αποκατασταθεί, ωστόσο υπάρχουν πολίτες οι οποίοι συνεχίζουν να επηρεάζονται, με το τηλεφωνικό κέντρο της Αρχής να αδυνατεί να ανταποκριθεί στις τηλεφωνικές κλήσεις. Επ' αυτού, η κα Παπαδοπούλου, παρακάλεσε τους πελάτες της ΑΗΚ να κάνουν υπομονή, ενώ είπε ότι τα συνεργεία εργάζονται ακατάπαυστα για την επιδιόρθωση των βλαβών.

Συγκεκριμένα, στην Λευκωσία, επηρεάζονται (19:55):

Λακατάμεια

Στην Λεμεσό επηρεάζονται:

Επταγώνεια

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Μέχρι τα ημιορεινά έφτασε το χιόνι

«Μα καλά ποιος του απαγορεύει, του χιονιά, να κατεβεί, ως τη Λάρνακα;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  17:09

Γερμανικά ΜΜΕ: Περικοπές ευρωπαϊκών κονδυλίων προς την Τουρκία

«Kύριε Μπορέλ, πείτε το στον σουλτανίσκο που λιγόστεψαν οι μέρες του, σήμερα που θα είναι στο σπίτι σας! ...»
ΑΚΑ  |  11:20

«Η Κύπρος παρακολουθεί με σύνεση τις γεωστρατηγικές ανακατατάξεις στην περιοχή»

«Ο άνθρωπος χωρίς προσωπικότητα πότε θα πάει σπίτι του; »
ΑΚΑ  |  11:17

Κλοπή κατοικίας με λεία 7 χιλ. ευρώ και χρυσαφικά

«ΚΛΟΠΗ ….. κατοικίας ;;; Έκλεψαν κατοικία; Ή μήπως ΔΙΑΡΡΗΞΗ κατοικίας ;;; Πόσο ΠΤΩΧΗ διατύπωση !!! ...»
YIANNOULIS  |  10:51

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X