ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόδραση κρατούμενου: Σε διαθεσιμότητα δύο αστυνομικοί

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για εντοπισμό του 23χρονου ο οποίος εξακολουθεί να παραμένει άφαντος

Σε διαθεσιμότητα για περίοδο δέκα ημερών, τέθηκαν δύο αστυνομικοί αναφορικά με την υπόθεση απόδρασης κρατούμενου στη Λάρνακα, το βράδυ της Τρίτης (21/2).

Έπειτα από την έκθεση γεγονότων που ζητήθηκε από τον Αστυνομικό Διευθυντή Λάρνακας, ο Αρχηγός της Αστυνομίας έθεσε τα δύο μέλη της δύναμης σε διαθεσιμότητα.

Ταυτόχρονα «αναμένεται να διοριστεί ερευνών αξιωματικός ο οποίος θα διερευνήσει την πιθανότητα διάπραξης πειθαρχικών αδικημάτων από τα μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας».

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για εντοπισμό του 23χρονου ο οποίος εξακολουθεί να παραμένει άφαντος.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, Χάρης Χατζηγιασεμή, αναζητούνται οι κινήσεις του μέσω κλειστών κυκλωμάτων βιντεοπαρακολούθησης. Ταυτόχρονα η Αστυνομία καταβάλλει προσπάθειες για εντοπισμό του μέσω φιλικών του προσώπων και πιθανοί τρόποι διαφυγής του, ενώ ελέγχονται και τα σημεία διέλευσης προς τις κατεχόμενες περιοχές.

Η Ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Η Αστυνομία καταζητεί τον AHMAD FRIJA, 23 ετών, από τη Συρία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόδρασης από νόμιμη κράτηση.

Ο 23χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.75 μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μαλλιά. Κατά την απόδραση του φορούσε χακί παντελόνι και μαύρο σακάκι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στον αριθμό τηλεφώνου 24804060 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση