ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αριστοτέλους: «Να τεθεί άμεσα σε διαθεσιμότητα ο αξιωματικός»

Ζήτησε τον διορισμό ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή δηλώνοντας πως οι ενέργειες που έχουν καταγγελθεί είναι πολύ σοβαρές και όπως ο κάθε πολίτης, ζητεί την πλήρη διερεύνησή τους

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στην Άννα Αριστοτέλους πρώην και νυν κρατούμενοι καθώς και εργαζόμενοι των φυλακών.

Έπειτα από την επίσημη καταγγελία της στη Νομική Υπηρεσία το πρωί της Δευτέρας, η κ. Αριστοτέλους έφθασε στις φυλακές όπου φανερά συγκινημένη δήλωσε αρχικά ότι νιώθει περήφανη για τα όσα κατάφεραν όλοι μαζί στα οκτώ χρόνια εργασίας της στις φυλακές, λέγοντας πως όλα αυτά την έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Η κ. Αριστοτέλους δήλωσε ότι οι δικηγόροι της υπέβαλαν δια χειρός στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας τις καταγγελίες συνοδευόμενες με όλα τα σχετικά έγγραφα όσον αφορά ενέργειες Ανώτατου Αξιωματικού, οι οποίες σκοπό είχαν, όπως είπε, να την πλήξουν και οι οποίες συνιστούν κατάφορη πράξη διαφθοράς.

Ζήτησε τον διορισμό ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή δηλώνοντας πως οι ενέργειες που έχουν καταγγελθεί είναι πολύ σοβαρές και όπως ο κάθε πολίτης, ζητεί την πλήρη διερεύνησή τους.

Τόνισε ότι ο Ανώτατος Αξιωματικός θα πρέπει άμεσα να τεθεί σε διαθεσιμότητα εξαιτίας της σοβαρότητας της υπόθεσης και τη δυνατότητα παρέμβασης στη διαδικασία των ερευνών.

Σε ερώτημα δημοσιογράφου εάν σε περίπτωση που δεν τεθεί σε διαθεσιμότητα, έχει σκοπό να θέσει την παραίτησή της, η κ. Αριστοτέλους δήλωσε: «Θα το δούμε στην εξέλιξη της υπόθεσης, μιλούμε για ένα ανώτερο αξιωματικό, ο οποίος δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει τις εξουσίες και τα καθήκοντά του, καταχρώμενος τις εξουσίες του».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση