ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αρχηγός: Βάλλει κατά του κράτους όποιος επιτίθεται σε αστυνομικό σταθμό

Είναι ένα γεγονός το οποίο μας απασχολεί, δήλωσε ο κ. Στέλιος Παπαθεοδώρου

ΚΥΠΕ

Την επίθεση με βόμβα μολότοφ στον αστυνομικό σταθμό Πολεμιδιών καταδίκασε ο Αρχηγός Αστυνομίας, Στέλιος Παπαθεοδώρου, υποδεικνύοντας ότι τέτοιες ενέργειες ισοδυναμούν με επίθεση στις Αρχές και στο κράτος.

Σε δηλώσεις του στη Λεμεσό, κατά τη διάρκεια έναρξης λειτουργίας του αστυνομικού σταθμού στην οδό Ανεξαρτησίας, ο κ.Παπαθεοδώρου κλήθηκε να σχολιάσει το χθεσινοβραδινό περιστατικό, κατά το οποίο ρίφθηκε βόμβα μολότοφ στην περίφραξη του αστυνομικού σταθμού Πολεμιδιών, χωρίς ευτυχώς να προκληθούν ζημιές ή να διατρέξει οποιοσδήποτε κίνδυνο.

«Όποιος τολμήσει να ρίξει κροτίδα ή μολότοφ σε αστυνομικό σταθμό, βάλλει κατά των Αρχών και του Κράτους», είπε ο κ. Παπαθεοδώρου, προσθέτοντας ότι είναι «είναι ένα γεγονός το οποίο μας απασχολεί».

Ευτυχώς, συνέχισε, δεν έχει προκληθεί καμία ζημιά ούτε στην περίφραξη, ούτε σε αστυνομικά οχήματα και εξέφρασε την ελπίδα ότι η Αστυνομία θα εντοπίσει τον δράστη ή τους δράστες.

Σχολιάζοντας, εξάλλου, τον τραυματισμό ανήλικου από κροτίδα, στην επαρχία Λάρνακας, ο Αρχηγός Αστυνομίας κάλεσε όλους, «γονείς, σχολεία και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να επιδείξουν ξανά ενδιαφέρον σε αυτόν τον τομέα».

«Εμείς, ως Αστυνομία, θα είμαστε αρωγοί, όποτε χρειαστεί, με τους πυροτεχνουργούς και με τη διαφώτιση που χρειάζεται, να καταδείξουμε πόσο επικίνδυνη είναι η ενασχόληση με τέτοιου είδους αντικείμενα», συμπλήρωσε.

Υπέδειξε δε ότι, κατά τη διάρκεια του Πάσχα, «είχαμε την τύχη, με τις δράσεις και τις δραστηριότητες που είχαμε αναπτύξει και τη διαφώτιση που προηγήθηκε, να μην έχουμε οποιοδήποτε ακρωτηριασμό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση