ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αστυνομία: Στο τελικό στάδιο η πειθαρχική διαδικασία για τον Μ. Κατσουνωτό

Ενδεχομένως το επόμενο διάστημα το πόρισμα θα σταλεί στον ίδιο τον Αρχηγό για να μελετηθεί κατά πόσο προκύπτουν οποιαδήποτε πειθαρχικά αδικήματα, είπε ο κ. Ανδρέου

ΚΥΠΕ

Η πειθαρχική διαδικασία της Αστυνομίας για την υπόθεση του τέως διοικητή της ΥΚΑΝ, Μιχάλη Κατσουνωτού βρίσκεται στο τελικό στάδιο, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.

Ο κ. Ανδρέου απαντούσε σε ερώτηση σε σχέση με το θέμα στο περιθώριο εκδήλωσης τιμής προς τις γυναίκες μέλη της Αστυνομίας.

Σχολιάζοντας δηλώσεις της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Άννας Κουκκίδη - Προκοπίου ότι περιμένει ενημέρωση από τον Αρχηγό της Αστυνομίας για το θέμα, ο κ. Ανδρέου είπε ότι «ήταν ένα ογκωδέστατο μαρτυρικό υλικό που κλήθηκε ο ανώτερος αξιωματικός να μελετήσει».

Πρόσθεσε ότι «είναι στο τελικό στάδιο, στη σύνταξη του τελικού πορίσματος και ενδεχομένως το επόμενο διάστημα το πόρισμα θα σταλεί στον ίδιο τον Αρχηγό για να μελετηθεί κατά πόσο προκύπτουν οποιαδήποτε πειθαρχικά αδικήματα, όπως ήταν και οι οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση