ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αυξημένα μέτρα από την Αστυνομία για το τριήμερο του Κατακλυσμού

Λόγω της αυξημένης τροχαίας κίνησης που αναμένεται να παρατηρηθεί στο οδικό δίκτυο, η Αστυνομία απευθύνει έκκληση προς τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Η Αστυνομία λαμβάνει ιδιαίτερα αυξημένα μέτρα για το τριήμερο του Κατακλυσμού (Σάββατο 22/06/2024 – Δευτέρα 24/06/2024), με προτεραιότητα την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών.

Για πρόληψη των οδικών συγκρούσεων, απάμβλυνση της τροχαίας κίνησης και παροχή κάθε δυνατής βοήθειας στους πολίτες που θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, τα μέτρα που λαμβάνονται περιλαμβάνουν αυξημένη παρουσία των μελών της Αστυνομίας και ειδικότερα των Τμημάτων Τροχαίας σε αυτοκινητόδρομους, υπεραστικούς δρόμους και ιδιαίτερα στις κύριες οδικές αρτηρίες.

Στο πλαίσιο των μέτρων αυτών που λαμβάνονται για την οδική ασφάλεια, θα διεξάγονται και εντατικοποιημένοι αστυνομικοί έλεγχοι παραβάσεων τροχαίας, με ιδιαίτερη έμφαση στις παραβάσεις τροχαίας που αποδεδειγμένα συμβάλλουν στην πρόκληση θανατηφόρων και σοβαρών οδικών συγκρούσεων, όπως είναι η οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα και η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης και ναρκωτικών.

Λόγω της αυξημένης τροχαίας κίνησης που αναμένεται να παρατηρηθεί στο οδικό δίκτυο, η Αστυνομία απευθύνει έκκληση προς τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τα σήματα τροχαίας, καθώς και με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Παράλληλα των μέτρων για την οδική ασφάλεια, η Αστυνομία λαμβάνει πρόσθετα μέτρα για πρόληψη του εγκλήματος και ιδιαίτερα των αδικημάτων κατά περιουσίας. Τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται περιλαμβάνουν αυξημένες πεζές και μηχανοκίνητες περιπολίες και ελέγχους, στις αστικές περιοχές και στην ύπαιθρο.

Επιπρόσθετα των μέτρων που λαμβάνονται από την Αστυνομία, εφιστάται η προσοχή του κοινού, που προτρέπεται να λαμβάνει προληπτικά μέτρα φύλαξης της περιουσίας του πριν αποχωρήσει από την κατοικία του, όσο και στον χώρο των διακοπών του.

FacebookWhatsAppViberTwitterMessengerΑνταλλαγή

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση